Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για τη σημερινή συνάντηση των «big 4»

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για τη σημερινή συνάντηση των «big 4»
Ενημερώθηκε: 22/01/20 - 01:23

Μέτρα ασφαλείας αντίστοιχα με αυτά που λαμβάνονται σε επισκέψεις ηγετών όπως του Τραμπ και της Μέρκελ λαμβάνουν οι αρχές στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και στην γύρω περιοχή, όπου θα γίνει η συνάντηση των επικεφαλής των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, γνωστών ως «big 4».

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έκανε γνωστό τον τρόπο κάλυψης της συνάντησης των κυρίων Αλαφούζου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη με τους επιτελείς της FIFA και της UEFA, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που θα γίνει σήμερα Τετάρτη (22/1) στις 15:00.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα μέτρα τάξης που αποφασίστηκαν μέσα στην αίθουσα που θα γίνει η συνάντηση θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε κάμερα της ΕΡΤ, η οποία και θα μοιράσει πλάνα σε κάθε ενδιαφερόμενο, όπως έχει ήδη συμφωνηθεί. 

Αναφορικά με τους φωτορεπόρτερ, ζητήθηκε το κάθε πρακτορείο να έχει μόνο έναν εκπρόσωπο, που θα μπορεί να πάρει θέση στην αίθουσα το αργότερα 20 λεπτά πριν την έναρξη της συνάντησης.

Όσον αφορά τους δημοσιογράφους, δε θα επιτραπεί η είσοδός τους στο ξενοδοχείο

Πλην των «big 4» και του κ. Αυγενάκη, στη συνάντηση θα θα δώσουν το παρών οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League).