Στέφανος Τσιτσιπάς: Απίθανη εμφάνιση και νίκη με Ζβέρεφ!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Απίθανη εμφάνιση και νίκη με Ζβέρεφ!
Ενημερώθηκε: 14/11/19 - 00:14

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να κάνει... όργια. Με μια νέα σπουδαία εμφάνιση, ο Έλληνας τενίστας «καθάρισε» τον Ζβέρεφ με 6-3, 6-2 και εξασφάλισε τη θέση του στα ημιτελικά των ATP Finals, δείχνοντας ότι έχει την ψυχολογία για να πετύχει κάτι σπουδαίο.

Μάλιστα, έχει όλα τα φόντα να το κάνει, αφού ήδη έχει ρίξει στο καναβάτσο Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ και Ναδάλ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή και θέλει να τον κερδίσει για να μην τον βρει μπροστά του στη συνέχεια.

Όσον αφορά το ματς, ο Έλληνας τενίστας δεν έχασε σε κανένα σημείο τη συγκέντρωση του. Στο πρώτο σετ αφού αρχικά έσβησε το μπρέικ του Γερμανού, έφτασε με νέο μπρέικ στιο 5-3, ενώ δεν είχε κανένα θέμα στο τελευταίο γκέιμ για το 6-3.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, στο δεύτερο σετ είχε από νωρίς το πάνω χέρι και έδειχνε ότι δεν θα έχει πρόβλημα να το καθαρίσει, κάτι που φάνηκε όταν έφτασε να προηγείται με 5-1. Ο Γερμανός προσπάθησε να σηκώσει κεφάλι μειώνοντας σε 5-2, αλλά ο Τσιτσιπάς ήταν τρομερά ανεβασμένος και έφτιασε στη νίκη με έναν εντυπωσιακό άσο.