Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια δύο νεαρών από τη Χιλή να περάσουν παράνομα από την Αλβανία στην Ελλάδα μέσω ορεινής περιοχής στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στη Θεσπρωτία.
Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων, καθώς πυκνός καπνός από πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην αλβανική επικράτεια κάλυψε χωριά κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο.
Στην έδρα της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας στα Ιωάννινα και στο Επιτηρητικό Φυλάκιο «Μολυβδοσκέπαστου» στην ελληνοαλβανική μεθόριο μετέβη σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Θανάσης Δαβάκης, προκειμένου να ενημερωθεί από τις διοικήσεις και να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Ενοχλημένος ο Προέδρος της Αλβανίας με τη δήλωση του Νίκου Κοτζιά ότι ο ελληνικός στρατός« δεν αναγνωρίζει τα σύνορα» με την Αλβανία - «Ελπίζω να είναι Fake News» λέει ο Ιλίρ Μέτα
Η 8η Ταξιαρχία εκπαιδεύεται στα ελληνοαλβανικά σύνορα.Το βίντεο από το ΓΕΣ θυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ελλάδα στρατιωτικά είναι παρούσα σ΄ όλη την επικράτειά της.