Νέα λειτουργία στο Facebook με πλήρη διαγραφή μηνύματος

Όλοι έχουμε μετανιώσει για ένα μήνυμα που στείλαμε στο Facebook-Όχι όμως πια
Ενημερώθηκε: 15/10/18 - 17:36

Όλοι έχουμε μετανιώσει για ένα μήνυμα που στείλαμε στο Facebook!

Η επιλογή που ψάχναμε έρχεται και πλέον θα μπορούμε να διαγράψουμε κάτι που μετανιώσαμε, αφού το στείλαμε.

Η στιγμή που στέλνεις ένα μήνυμα σε λάθος chat και μετανιώνεις, πλέον δεν θα υπάρχει.

Μία επιλογή που υπάρχει στα chat των περισσότερων εφαρμογών, όπως το Instagram, κάνει την εμφάνισή του και στο Messenger του Facebook.

Η αναστολή μηνυμάτων δοκιμάζεται από την εταιρεία και σύντομα θα μπορείς να πατήσουμε πάνω σε κάποιο μήνυμα που μετάνιωσαμε για να επιλέξουμε «Unsend Message» ή «Cancel Message».