Το Pornhub κάνει δώρο λόγω εθνικής γιορτής

Το Pornhub κάνει δώρο λόγω εθνικής γιορτής
Ενημερώθηκε: 18/08/18 - 09:46

Το διάσημο site ερωτικών βίντεο Pornhub αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα πρωτότυπο δώρο στους Ινδούς φίλους της με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας, καθώς αποφάσισαν να δώσουν σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας από την Ινδία, μία εβδομαδιαία συνδρομή, κατά την οποία θα μπορούν να παρακολουθούν όλα τα βίντεο της ιστοσελίδας, ακόμα κι αυτά που διατίθενται με την καταβολή χρημάτων.

Η διάθεση των Premium υπηρεσιών του site θα είναι διαθέσιμη για τα εκατομμύρια χρήστες από την ασιατική χώρα για μία εβδομάδα, από τις 15 μέχρι και τις 22 Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια το υπάρχον καθεστώς θα επανέλθει.

Η πρωτοβουλία από το Pornhub αποσκοπεί στην μεγαλύτερη διαφήμιση της ιστοσελίδας στο κράτος του 1,3 δισ. ανθρώπων, μία αγορά που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής για το μεγαλύτερο site ερωτικού περιεχομένου παγκοσμίως, ενώ η απόφαση αυτή έχει σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού στους κατοίκους της Ινδίας, γεγονός που είναι προφανές στα social media της χώρας, με τους χρήστες να δηλώνουν τυχεροί κι αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν μέχρι τέλους την αναπάντεχη ευκαιρία που τους δίνεται.