Η Microsoft αλλάζει όσα ξέραμε για τα laptop (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Microsoft αλλάζει όσα ξέραμε για τα laptop (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 07/05/17 - 14:53

Η Microsoft ήταν ανέκαθεν εταιρεία που έσπρωχνε τα όρια της καινοτομίας και της ανάπτυξης στη τεχνολογία. Έτσι και παρουσίασε την νέα προσθήκη στην οικογένεια SURFACE με το νέο SURFACE LAPTOP.

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια πρόταση από την Microsoft, με οθόνη αφής PixelSense 13,5'' η οποία είναι σχεδιασμένη να συνεργάζεται με το καινούργιο λειτουργικό της εταιρίας Windows 10s. Το Surface Laptop θα διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων σε φινίρισμα αλουμινίου , με το πληκτρολόγιο να έχει επένδυση alcantara.

Η αυτονομία του υπολογίζεται ότι θα κυμαίνεται γύρω στις 14,5 ώρες και η γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων θα βασίζεται στους επεξεργαστές της Intel i5 & i7.

Το βασικό μοντέλο θα διαθέτει επεξεργαστή Intel i5, 4gb μνήμη RAM, 128 gb SSD σκληρό δίσκο και αναμένεται να στοιχίζει 999 δολ.

Το Surface Laptop της Microsoft με οθόνη αφής και 14,5 ώρες αυτονομίας, σε συνδυασμό με τα καινούργια Windows 10s τοποθετείται απέναντι στο ChromeBook Pixel της Google και «κλείνει» πονηρά το μάτι στο MacBook Pro της Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρομπότ που θα πολεμήσει την μοναξιά- Κάνει κανονικούς διαλόγους

«Χαράτσι» 300 εκατ. ευρώ για την Google

Η Microsoft επιστρέφει στην Ελλάδα