Βίντεο προσομοίωσης, όπου μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB3, στοχεύει ελληνικά νησιά

 
Bayraktar TB3

Ενημερώθηκε: 27/01/23 - 08:21

Μετά την εμπρηστική ρητορική και τις καθημερινές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά, ήρθα και οι ...προσομοιώσεις των βλέψεων της Τουρκίας. Η Άγκυρα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο προσομοίωσης, όπου το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB3, στοχεύει ελληνικά νησιά!!!

Το drone, το οποίο συνεχίζει να αναπτύσσει η Baykar, δοκιμάστηκε πρόσφατα σε περιβάλλον προσομοίωσης και στο σχετικό βίντεο φαίνεται το αεροσκάφος να στοχεύει ελληνικά νησιά.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, που ζει αυτοεξόριστος υπό τον φόβο του καθεστώτος Ερντογάν σε ανάρτησή του στο Twitter, όπου επισυνάπτει και το σχετικό βίντεο.

Όπως αναφέρει:

«Τα νησιά της Ελλάδας φέρονται να έχουν γίνει στόχος ένοπλων τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης που αναπτύχθηκε για τον στρατό από την κρατική εταιρεία Air Electronics Industry της Τουρκίας (Havelsan).

Μια πιο ελαφριά εκδοχή θα κυκλοφορήσει στο κοινό, προφανώς για να κάνει πλύση εγκεφάλου στα νεαρά μυαλά ενάντια στην Ελλάδα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ