Απίθανο περιστατικό - Δείτε πως αντέδρασε ο γάτος της Τερέζα Μέι όταν «κλείστηκε» έξω απ' το σπίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανο περιστατικό - Δείτε πως αντέδρασε ο γάτος της Τερέζα Μέι όταν «κλείστηκε» έξω απ' το σπίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 21/11/18 - 14:44

Ένα απίθανο περιστατικό κατέγραψε ο φακός στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Πρωταγωνιστές ήταν ο αστυνομικός που είχε βάρδια έξω την βρετανική πρωθυπουργική κατοικία και ο πανέξυπνος γάτος της Τερέζα Μέι. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονο παρασκήνιο ενόψει αποφάσεων για το Brexit και στο σπίτι της πρωθυπουργού πηγαινοέρχονται βουλευτές, υπουργοί και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα που εμπλέκονται στις συζητήσεις.

Εκτός όμως από όλους τους αξιωματούχους που έχουν πυκνώσει τις σπισκέψεις τους, υπάρχει και ένας τετράποδος ένοικος της ο οποίος δεν χρειάζεται... επίσημο ραντεβού για να διαβεί το κατώφλι του νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο «πρωθυπουργικός» γάτος βγήκε για την καθημερινή του βόλτα, ωστόσο η βροχή που έπεφτε στο Λονδίνο χθες Τρίτη (20/11) τον ανάγκασε να επιστρέψει άρον άρον, όπως κάθε καλός «σπιτόγατος». Ο Λάρι πλησίασε και στάθηκε έξω από την κλειστή πόρτα και έστρεψε το βλέμμα του στον αστυνομικό.

Άγνωστο τι μπορεί να είχε στο μυαλό του το πανέξυπνο κατοικίδιο, αλλά πολλοί χρήστες στο twitter ερμήνευσαν το ύφος του ως «Τι θα γίνει; Θα περιμένω για πολύ;». Άλλοι ωστόσο θεώρησαν ότι ο Λάρι ήταν πιο ευγενικός και απλά ζητούσε τη βοήθεια του ένστολου για να μπει στο σπίτι.

Αυτό λίγη σημασία έχει αφού τελικά ο αστυνομικός δεν μπορούσε να αντισταθεί στο παιχνιδιάρικο βλέμμα του Λάρι και έσπευσε να χτυπήσει την πόρτα προκειμένου να ανοίξουν στον Λάρι.

Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral. Δείτε το: