Είδαν UFO μετά τα φονικά Ρίχτερ στην Κω

Είδαν UFO μετά τα φονικά Ρίχτερ στην Κω
Ενημερώθηκε: 24/07/17 - 15:22

«Φωτιά» έχουν πάρει οι θεωρίες συνωμοσίας, οι ερμηνείες και οι συζητήσεις τις τελευταίες ώρες στην Αλικαρνασσό, καθώς θέλουν τον σεισμό των 6,6 Ρίχτερ να συνδέεται με εξωγήινη ζωή.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που κατέγραψε μια παρέα Τούρκων, λίγη ώρα μετά τον φονικό σεισμό στην Κω, στο οποίο εμφανίζονται περίεργα φωτεινά φαινόμενα στον ουρανό πάνω από την περιοχή.
Το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η τουρκική εφημερίδα «Haberler», έκανε μέσα σε λίγα λεπτά τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τον σχολιασμό που το συνοδεύει, η παρέα των Τούρκων στην Αλικαρνασσό είδε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα μια φωτεινή μπάλα να ξεχωρίζει επίμονα στον σκοτεινό ουρανό.
Οπως είπαν, ενώ τα αστέρια τρεμόσβηναν, η μπάλα έβγαζε καθαρό και δυνατό φως, το οποίο εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν με περιοδικό ρυθμό.

Θεωρίες συνωμοσίας

Επειδή, μάλιστα, το έβλεπαν για αρκετή ώρα, είχαν την ευχέρεια χρόνου να βγάλουν την κάμερά τους και να το καταγράψουν. Αμέσως μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο, οι θεωρίες συνωμοσίας «άναψαν» στη γειτονική χώρα σχετικά με εξωγήινους που έχουν εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν, έπειτα από μεγάλες καταστροφές, όπως ισχυρίζονται ερευνητές του χώρου και αντίστοιχων φαινομένων.

Κάποιοι πιο... προσγειωμένοι απευθύνθηκαν σε ειδικούς επιστήμονες για να εξηγήσουν τι ήταν αυτό το έντονο φως στον κατά τα άλλα σκοτεινό ουρανό.
Οι ειδικοί λοιπόν συσχετίζουν το ουράνιο φαινόμενο όντως με τον σεισμό, για άλλον λόγο όμως. Οπως λένε, δεν αποκλείεται η λάμψη αυτή να οφείλεται σε αλληλεπιδράσεις αερίων που εκλύθηκαν από τη σεισμική δόνηση.

Πηγή: Espressonews.gr