Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο από τις 29/7 έως τις 21/8

Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο από τις 29/7 έως τις 21/8
Ενημερώθηκε: 29/07/19 - 00:48

Από τις 29 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Καιρός να απολαύσουμε το καλοκαίρι με τον έρωτα να πρωταγωνιστεί στα ζώδια της φωτιάς. Η αστρολόγος μας Αλεξάνδρα Καρτά μας λέει πως θα επηρέασει το κάθε ζώδιο η εισοδός της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα.

ΚΡΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή, θα παίξει καθοριστικό ρόλο αυτή την περίοδο, όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα της αυτοέκφρασης, των απολαύσεων και των παιδιών μας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε και να ζήσετε έναν έρωτα ... διαφορετικό από κάθε άποψη. Η ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη και πολλά θέματα στην συναισθηματική σας ζωή, θα έχουν καλή εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε αυτή την νέα θέση που θα πάρει η Αφροδίτη, θα σκεφτείτε να ολοκληρώσετε κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή. Ίσως να υπάρξουν σκέψεις για συμβίωση με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ακόμη και αν δεν ήταν στα άμεσα πλάνα σας. Ο δικός σας προσωπικός χώρος, θα γίνει ο προσωπικός σας παράδεισος, με την δική σας παρέμβαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι καιρός να ταξιδέψετε και να συναντήσετε τον άνθρωπο που σημαίνει πολλά για σας, ή ακόμη να κάνετε ένα ταξίδι που θα συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέχρι τις 21 Αυγούστου, μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας, και οι αδέσμευτοι, να βρείτε μία ευχάριστη συντροφιά. Ακόμη και για συμφωνίες ή συνεργασίες, αυτό το διάστημα σας ευνοεί αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα, θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε κοντά στο πρόσωπο που έχετε επιλέξει στην συναισθηματική σας ζωή. Ίσως και να γίνετε κάπως κτητικοί με το έτερον ήμισυ, βάζοντας σε δοκιμασία την σχέση σας, τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

ΛΕΩΝ

Σας αφορά άμεσα η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, εφόσον θα συμβούν πολλά γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο την περίοδο από 29/7, έως 21/8. Θα νιώσετε ότι η γοητεία σας θα είναι πιο έντονη από πριν και η υπερβολή σε όλες τις εκδηλώσεις, θα σας ακολουθεί. Βέβαια οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές, ή μπορεί α απελευθερωθείτε από καταστάσεις που δεν σας ταίριαζαν. Για εκείνους του δευτέρου δεκαημέρου, τα νέα είναι πάρα πολύ θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα τα συναισθήματα σας περνούν από μία διαδικασία σκέψεων, αμφιβολιών, πισωγυρισμάτων και εσωτερικών διεργασιών. Οι σκέψεις μπορεί να σας κάνουν να αποφασίσετε το σωστό, μετά από μία περίοδο που οι αναζητήσεις σε κάποια ερωτήματα, μπέρδευαν τις αποφάσεις σας. Εύνοια σε θέματα υγείας και εργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας φέρει σε επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν νέο έρωτα. Τα συναισθήματα σας πλούσια και οι ευκαιρίες για να προχωρήσετε σε επιτυχημένες αποφάσεις είναι πολύ πιθανές, κυρίως γύρω στις 8/8, όπου η Αφροδίτη θα πάρει θετική ενέργεια από τον Δία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, έως τις 21/8, θα σας κάνει να προσέξετε την κοινωνική σας εικόνα, την εμφάνισή σας και τον τρόπο που θα παρουσιάσετε προς τα έξω τα τα ταλέντα σας. Θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, θα εξελιχθούν ομαλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε πίσω σας τις στενάχωρες στιγμές και να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να δημιουργήσετε την δική σας πραγματικότητα, όπως σας αξίζει. Μέχρι τις 21/8, η νέα θέση την Αφροδίτης στον Λέοντα, θα σας γεμίσει αισιοδοξία και προσμονή για κάθε σχέδιο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στην νέα της θέση, στο ζώδιο του Λέοντα, θα τονώσει την ψυχολογία σας, αλλά θα φέρει και εύνοια σε οικονομικά θέματα. Θα βάλετε σε τάξη πολλές εκκρεμότητες σας, ενώ στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές κυρίως στις 8/8, όπου μπορεί να έχετε και μία αναπάντεχη συνάντηση με την τύχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη θα κινείται έως τις 21/8, απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Το αίσθημα της συντροφικότητας και της συνεργασίας θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα. Στην αρχή του Αυγούστου βέβαια θα υπάρξουν εντάσεις και ρήξη σε μία σχέση σας, αλλά στις 8/8, θα σας δοθούν ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε μία καλή συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα σας, βάζοντας το καθημερινό σας πρόγραμμα σε μία ηρεμία και αρμονία. Ίσως θα ασχοληθείτε περισσότερο με την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και βρείτε τρόπους αποτοξίνωσης από τον Χειμώνα που πέρασε. Η συναισθηματική σας ζωή θα κιλά με χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις.