Η Αλεξάνδρα Καρτά για το ζώδιο του Ταύρου (20/4 – 20/5)

Μέσα από το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, εκφράζεται η ανάγκη για ασφάλεια και αποκτήματα-Από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 18/04/19 - 00:21

Μέσα από το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, εκφράζεται η ανάγκη για ασφάλεια και αποκτήματα.

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, τους χαρακτηρίζει η υπομονή, η επιμονή, η δημιουργικότητα, αλλά και η διαρκής αναζήτηση τους για σταθερότητα. Τους στόχους που βάζουν στην ζωή τους, σπάνια τους εγκαταλείπουν και τους ολοκληρώνουν με ένα αδιάκοπο πείσμα που τους χαρακτηρίζει.

Είναι πιστοί και αφοσιωμένοι, αλλά πολλές φορές κυριαρχεί η ζήλια όπου καταστρέφει την ομαλή ροή των προσωπικών τους σχέσεων. Η φλόγα των συναισθημάτων τους κρατά για πάντα και έχουν αντοχή στις αποφάσεις τους, που δεν αλλοτριώνονται με το πέρασμα του χρόνου. Αν βέβαια καταλάβουν ότι απειλούνται με απόρριψη, γίνονται αδιάφοροι, απόμακροι και έχουν βίαια ξεσπάσματα. Σπάνια θα ξεχάσουν αυτό που τους έβλαψε και επί της ουσίας δεν συγχωρούν την απιστία και το ψέμα.

Η Καρμική τους τοποθέτηση σε αυτή την ενσάρκωση τους, συνδέεται με την ύλη και την απόλυτη εξάρτηση τους με αυτή. Έτσι η δυστυχία τους αρχίζει εκεί όπου τελειώνει η χαρά των απολαύσεων, των αποκτημάτων, των ανέσεων, του χρήματος και της πολυτέλειας.

Η πρόκληση λοιπόν σε αυτή την ζωή είναι να επικεντρώνονται περισσότερο στον άνθρωπο και λιγότερο στα [αποκτήματα]. Να βρουν την ασφάλεια μέσα από πράγματα μη χειροπιαστά, αλλά εκείνα που θα παραμείνουν παντοτινά στον κύκλο της ζωής τους.