Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ανανεωτικές τάσεις, μετά από ένα αρκετά βοηθητικό Νέο Φεγγάρι στις 24/11. Έτσι ο μήνας Νοέμβριος μας αφήνει με μία σχετική ηρεμία, όταν μάλιστα τα γεγονότα θα έχουν μια ευκολία να ξεδιπλώνονται, να επικοινωνούμε και να ταξιδεύουμε, χωρίς να μένουν πίσω ερωτηματικά και αμφιβολίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε, είναι ο τρόπος που μεταφέρουμε λεκτικά κάτι, να μην έχει αστοχίες και υπερβολές.    ΚΡΙΟΣ  Είστε αρκετά καλά αυτή την περίοδο, με τα γεγονότα να σας δικαιώνουν και να

Ενημερώθηκε: 27/11/22 - 16:37

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ανανεωτικές τάσεις, μετά από ένα αρκετά βοηθητικό Νέο Φεγγάρι στις 24/11. Έτσι ο μήνας Νοέμβριος μας αφήνει με μία σχετική ηρεμία, όταν μάλιστα τα γεγονότα θα έχουν μια ευκολία να ξεδιπλώνονται, να επικοινωνούμε και να ταξιδεύουμε, χωρίς να μένουν πίσω ερωτηματικά και αμφιβολίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε, είναι ο τρόπος που μεταφέρουμε λεκτικά κάτι, να μην έχει αστοχίες και υπερβολές.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά καλά αυτή την περίοδο, με τα γεγονότα να σας δικαιώνουν και να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Από την άλλη, δεν θέλετε να βρεθείτε σε καταστάσεις που σας επιστρέφουν σε παλιές και τοξικές στιγμές και αντιδράτε με έναν έντονο τρόπο, που πολλές φορές δεν υπολογίζετε τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία αρκετά καλύτερη περίοδο από πριν, αλλά εδώ θέλω να σας επισημάνω την επικινδυνότητα των ημερών, που είναι η μεγάλη σας ανάγκη να επιβληθείτε στον σύντροφο, ή συνεργάτη σας. Αυτό θα φέρει κάποιες ρωγμές, που αν δεν το διαχειριστείτε σωστά, θα έχετε το τελείως αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περιμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, με αρκετούς πλανήτες να βρίσκονται στον δικό σας άξονα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 24/11 και αφορούσε σχέσεις και συνεργασίες, συνεχίζει να σας προστατεύει ιδίως εσάς των πρώτων ημερών. Όλα λοιπόν συνθέτουν μία χρονική στιγμή όπου είστε αποφασισμένοι να κάνετε τις επιλογές σας, αλλά, προσοχή μην χάσετε το μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος τελειώνει γλυκά και για τους περισσότερους από σας η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει σημαντικά. Με την δική σας προσπάθεια, αλλά και γιατί τα γεγονότα απαιτούν να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ο εργασιακός τομέας, αλλά και η υγεία σας, ανανεώνονται, αλλάζουν και μετατρέπονται.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα θα σταθεί δίπλα στα σχέδια σας και σε ότι κλείνει η καρδιά σας. Η Νέα Σελήνη στις 24/11, ενεργοποίησε τα συναισθήματα σας, σας έδωσε και πάλι λόγο για να κάνετε σχέδια και να βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια για σας που έχετε γεννηθεί 11, 12 και 13 Αυγούστου, οι σχέσεις σας πληγώνουν, ενώ θα πρέπει να θέσετε τα όρια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανανεωτική περίοδος αυτή για σας, όπου οι συνθήκες είναι αρκετά θετικές για σας κυρίως των πρώτων ημερών. Για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, τα πράγματα τρέχουν με μία αρκετά μεγάλη ταχύτητα, χάνοντας κάποιες φορές το μέτρο που πρέπει να θέσετε στα επαγγελματικά σας, αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Το ζητούμενο αυτής της περιόδου είναι η επικοινωνία, οι σπουδές, τα ταξίδια, αλλά και τα πρόσωπα που αποτελούν το κοντινό σας περιβάλλον, συγγενικά κ.α. Είναι η στιγμή που θέλετε να μιλήσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, όμως προσοχή σε καταστάσεις που ξεφεύγουν από μία απλή συζήτηση και καταλήγουν σε έντονους διαπληκτισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς τα γεγονότα συνεχίζουν να ευνοούν τις οικονομικές σας υποθέσεις όμως αν έχετε γεννηθεί 11, 12 και 13 Νοεμβρίου, θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια για να συγκρατήσετε τα χρήματα από το πορτοφόλι σας. Από την άλλη η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί και σε προσωπικό επίπεδο, όπου θα χρειαστεί να πάρετε οριστικές αποφάσεις, μέσα από έντονες αντιπαραθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας των πρώτων ημερών, βρίσκεστε σε μία ανανεωτική περίοδο, μετά την πολύ θετική Νέα Σελήνη που σας δημιούργησε νέα δεδομένα. Αυτή την εβδομάδα, αν και η πολυαστρία στο ζώδιο σας βοηθά να είστε σε μία ευνοϊκή περίοδο, από την άλλη η αντίθεση του Άρη – Ερμή, Αφροδίτη, φέρνει ένταση και εκνευρισμό στις σημαντικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πολυαστρία στον ευαίσθητο 12 τομέα σας, σίγουρα δημιουργεί μία πολύ ιδιαίτερη χρονική περίοδο με πολλές παρασκηνιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά σας, αλλά και με ευαισθησίες που αφορούν την υγεία σας. Καλό είναι να προσέχετε τις συζητήσεις με πρόσωπα που μάλλον υποκινούν κάποια αρνητικά σχόλια για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον έχει ευνοϊκές προεκτάσεις αυτή την περίοδο, όπου μέσα από νέες συνθήκες αναζητάτε να χτίσετε τα σχέδια σας. Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, ίσως συρρικνώσουν για λίγο την εμπιστοσύνη που δείξατε στους άλλους και κάνετε ένα μικρό αναγνωριστικό διάλειμμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή μπαίνει δυναμικά στην ζωή σας και πολύ πιθανόν να νιώσετε την υπερβολή σε κάθε σας δραστηριότητα. Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε επαγγελματικές συμφωνίες και εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Ενώ εσείς των πρώτων και τελευταίων ημερών, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ