Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στις 17.38 θα σχηματίσει σύνοδο με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό. Εκρηκτικά γεγονότα, τάση για ατυχήματα, έντονες καταστάσεις και αλήθειες, όπου θα βγουν στην επιφάνεια για να μας θυμίσουν, ότι όλα αλλάζουν και αυτό είναι το μόνο σταθερό που μας συμβαίνει.      ΚΡΙΟΣ  Σήμερα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη, να σπάσετε τα δεσμά από μία κατάσταση που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Βέβαια δεν είναι η καλύτερη στιγμή να βάλετε βάσεις σε μία οικονομική σας υπόθ

Ενημερώθηκε: 08/12/22 - 23:13

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια : Σήμερα η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει όψη τετραγώνου με τον Δία. Δύο πολύ ευνοϊκοί πλανήτες ακόμη και στις δύσκολες όψεις που σχηματίζουν, έχουν να προσφέρουν κάτι καλό. Γενικότερα θα νιώσουμε μία αισιοδοξία, γενναιοδωρία, υπερβολή στο φαγητό και στις αγορές. Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα χαλαρά, ίσως είναι το αντιστάθμισμα μιας περιόδου γεμάτη απαγορεύσεις και εντάσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Η υπερβολή σήμερα θα σας παρασύρει λίγο παραπάνω και θα χάσετε το μέτρο. Από την άλλη είναι μία καλή στιγμή να καλομάθετε τον εαυτό σας, να φροντίσετε τα συναισθήματα σας και αν κάτι δεν σας δίνει χαρά, μάλλον δεν χρειάζεται να προσπαθείτε άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία υπέροχη μέρα, όπου φροντίστε να συναντήσετε φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα, ανοίξτε τα φτερά σας σε όμορφες προτάσεις και βάλτε την αισιοδοξία μπροστά από κάθε μίζερο και λίγο, που σας χαλάει την διάθεση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία μέρα μετά την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο, τα πράγματα έχουν έντονη μυρωδιά από μπαρούτι. Απομακρυνθείτε από κάθε κατάσταση που σας πιέζει και κάντε σήμερα ένα μικρό διάλειμμα, μακρυά από άτομα και καταστάσεις που σας πιέζουν συναισθηματικά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι δύσκολο αυτές τις μέρες να νιώσετε ανέμελα και ήρεμα, εφόσον πολλά πράγματα φαίνονται να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε. Ίσως μάλιστα νιώσετε την ανάγκη να φροντίσετε το σώμα και την ψυχή σας, με διατροφικές υπερβολές και ελευθερία στις επιθυμίες σας. 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα νιώσετε έντονη την διάθεση για διασκέδαση και θα αναζητήσετε την υπερβολή σε προσωπικά θέματα. Αν είστε σε σχέση, ή γάμο, θα έχετε την ανάγκη για επιβεβαίωση των συναισθημάτων σας και μπορεί να δεχθείτε δώρα ή λόγια, που θα επισφραγίσουν την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπερβολικά έξοδα θα έχει αυτή η μέρα, όταν μάλιστα προορίζονται για το σπίτι και την οικογένεια σας. Αν ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, η απροσεξία και η τάση για ανανέωση του χώρου σας, μάλλον γίνεται την πιο ακατάλληλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε την διάθεση να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε, να μοιραστείτε συναισθήματα και να συζητήσετε για την προσωπική σας ζωή. Βάλτε βέβαια ένα μέτρο, γιατί μπορεί να κάνετε και πράγματα που θα μετανιώσετε αύριο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην υπερβάλετε σήμερα στα συναισθήματα σας, αλλά και στο πορτοφόλι σας. Είναι η στιγμή που θα χάσετε τον έλεγχο και αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι σε κάθε περίπτωση, μην περιμένετε από τους άλλους να είναι δίκαιοι μαζί σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μέρα των υπερβολών,μετά από μία πολύ έντονη Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε χθες στον δικό σας άξονα. Έχετε την ανάγκη να περάσετε όμορφα, με αγαπημένα σας πρόσωπα, ιδίως αν έχετε γεννηθεί 20 – 21 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, μία ανανέωση, ένα δώρο και μία καλή έκπληξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως να πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα στην συναισθηματική σας ζωή και τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να το πετύχετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ο λόγος να κάνετε κάποιες αγορές, ή να ενεργήσετε με αυθορμητισμό σε οικονομικά ζητήματα. Αφήστε για άλλη μέρα το κλείσιμο μιας συμφωνίας στα επαγγελματικά σας, όπου θα δείτε με πιο ωριμότητα, τα υπέρ και τα κατά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου είναι έντονη και σίγουρα δεν  σας είναι εύκολο να προσαρμόσετε την διάθεση σας, όταν η μεγάλη ένταση, δεν έχει εκτονωθεί ακόμη. Εσείς που έχετε γεννηθεί 19 και 20 Μαρτίου, θα έχετε υπερβολικό ζήλο για μία επαγγελματική σας υπόθεση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ