Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
 Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 28 Νοεβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 30/11/22 - 22:36

Ζώδια:Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης – ανάδρομου Άρη, μία όψη που δημιουργεί ανασφάλεια στις σχέσεις. Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει ο ένας τον άλλον, όταν λειτουργούν εγωιστικά κίνητρα, ή όταν η σχέση βασίζεται μόνο στην ερωτική επαφή.ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά έντονα για σας, με τον κυρίαρχο πλανήτη σας σε ανάδρομη πορεία να έρχεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Είναι η στιγμή να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, εκείνα που πρεσβεύουν και φροντίστε να είστε δίκαιοι σε κάθε κατάσταση, αλλά κυρίως με τον εαυτό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία στιγμή όπου τα χρήματα και συναισθήματα σας έχουν κάποιες απώλειες. Ίσως να παρουσιαστούν κάποια ξαφνικά έξοδα, αλλά και κάποιοι από σας θα νιώσουν ότι δεν υπάρχει σιγουριά μέσα στην προσωπική τους ζωή. Οι εγωιστικές συμπεριφορές θα γίνουν τροχοπέδη στην εξέλιξή των συναισθημάτων σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία έντονη περίοδο, όπου δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη με την Αφροδίτη, δεν επιτρέπει τις σχέσεις σας να έχουν ηρεμία. Το πάθος στην προσωπική σας ζωή είναι σημείο αναφοράς, που πρέπει να το διαχειριστείτε με μέτρο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποθέσεις από το παρελθόν θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα σας οδηγήσουν σε έντονα ψυχολογικά ξεσπάσματα. Μην αφήσετε τους άλλους να σας χειρίζονται ανάλογα με τις ανάγκες τους. 

ΛΕΩΝ

Το φλερτ και η διασκέδαση μπαίνει έντονα στην καθημερινότητα σας, αλλά καλό είναι να μην αφήσετε μία σταθερή συναισθηματική κατάσταση για μία περιπέτεια. Επίσης, κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σας, ή μία σχέση θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχουν δημιουργηθεί αυτό το διάστημα για σας, όπου βρίσκεστε γεμάτοι από άγχος να προλάβετε τα πάντα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο. Επίσης θα πρέπει να καταλάβετε ότι  το άγχος της εργασίας σας, έχει μεταφερθεί στην οικογένεια σας και αυτό θα πρέπει να το φροντίσετε. 

ΖΥΓΟΣ

Ο Δεκέμβρης ξεκινά με αρκετή ένταση, τόσο στο περιβάλλον σας, όσο και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Καλό είναι να μην διαλέξετε τώρα να ταξιδέψετε ή να συζητήσετε κάποιες σημαντικές σας υποθέσεις, γιατί η υπερβολή θα είναι κακός σύμβουλος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με οικονομικές υποχρεώσεις, όπου για κάποιο λόγο θα παρουσιαστούν και παλιές εκκρεμότητες, που μάλλον τις είχατε ξεχάσει. Είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι, ένα συναισθηματικό σοκ θα το περάσετε και καλό είναι να το αντιμετωπίσετε με λογική. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη με την Αφροδίτη, σας γεμίζει με ενέργεια και έντονα πάθη, εφόσον σας αφορά άμεσα. Για σας που έχετε γεννηθεί 10, 11 και 12 Δεκεμβρίου, καλό είναι να μην αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να σας εκθέσει σε πρόσωπα, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση του ανάδρομου Άρη – Αφροδίτη, θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που σκοπό έχουν να σας βλάψουν. Ίσως μάλιστα έρθουν από το παρελθόν υποθέσεις που θέλετε να ξεχάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες, αλλά θα είστε και έτοιμοι να βγάλετε από την ζωή σας ότι σας έχει δημιουργήσει έντονα ψυχικά τραύματα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις μέρες το νιώθετε και εσείς πολύ έντονα ότι δεν μπορείτε όλους και όλα να τα έχετε σε απόλυτη τάξη. Είναι καιρός να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν σπίτι, οικογένεια, γάμο και καριέρα. 

ΤΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ