Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ζωδια

Ενημερώθηκε: 31/05/23 - 23:34

Ζώδια : Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή να βγαίνει από την σκιά της ανάδρομης πορείας του, ενεργοποιώντας την καλύτερη επικοινωνία. Οι επαφές μας με τους άλλους γίνονται περισσότερο ομαλές, ενώ ταξίδια και μετακινήσεις θα έχουν καλύτερη έκβαση. Το Καλοκαίρι θέλει να μας απομακρύνει από μία πολύ δύσκολη Άνοιξη, που σε όλους μας, κάτι πικρό έχει αφήσει.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με μία καλύτερη έκβαση στα οικονομικά σας, ενώ χρήματα που περιμένατε, τώρα θα τα δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες αρχίζουν να φεύγουν από την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα θα αρχίσετε να νιώθετε πολύ καλύτερα με καθυστερήσεις και αναβολές που σας είχε φέρει το προηγούμενο διάστημα. Τώρα το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο και θα μπορέσετε να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πολύ άγχος έφυγε η Άνοιξη και τώρα νιώθετε έτοιμοι να μπείτε και πάλι στην δράση. Η εργασία και θέματα υγείας θα είναι πολύ πιο ομαλά, ενώ παρεξηγήσεις και παρανοήσεις θα ανήκουν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον και τα σχέδια σας ήρθαν το τελευταίο διάστημα σε έντονες εναλλαγές, παρεξηγήσεις, αλλά και μία σειρά με καταστάσεις που σας πήγαιναν πίσω. Τώρα οι στόχοι σας θα γίνουν πιο ξεκάθαροι, ενώ θα βλέπετε πιο καθαρά τα θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Οι περισσότερες δυσκολίες βρίσκονταν στον επαγγελματικό σας τομέα. Είναι πολύ σημαντική αυτή η χρονική στιγμή γιατί θα έχετε πολλά βοηθητικά στοιχεία που θα σας δώσουν λύσεις σε κάθε κατάσταση που σας κρατούσε πίσω, κυρίως στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναθεώρηση πολλών πραγμάτων σας έκανε πολύ καλό, ενώ τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στα νέα σας σχέδια. Είναι για σας μια καλή στιγμή για νομικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια και κλείσιμο υποθέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Με την αρχή του Καλοκαιριού, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε χρέη σας, ή να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό. Είναι καιρός να είστε περισσότερο ειλικρινείς με τους άλλους, ιδίως σε σχέσεις που υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις δοκιμάστηκαν και πολύ πιθανόν σας παρέσυραν κάποιοι σε λάθος συμπεράσματα. Τώρα όλα είναι πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσετε να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις. Αν υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι η στιγμή να λυθούν, μέσα σε κλίμα ειλικρίνειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά πράγματα το τελευταίο διάστημα έχουν παρεξηγηθεί από τους άλλους και αυτό σας χαλούσε την ψυχολογία. Με τον Ερμή να βγαίνει από την σκιά της ανάδρομης πορείας του, θα έχετε την ευκαιρία στα επαγγελματικά σας να κάνετε πολύ στοχευμένες κινήσεις, αλλά και να φροντίσετε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Άνοιξη σας έδωσε αρκετά θετικά σημεία για την προσωπική σας ζωή, αλλά τώρα θα υλοποιήσετε ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Η εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει και θα είστε έτοιμοι να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σίγουρα θα είναι εκείνο που θα διορθωθεί τις πρώτες μέρες του Ιούνη. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού, ή να κάνετε μία μετακόμιση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με αρκετή νευρικότητα και κάποιες ταραχές έφυγε ο Μάιος. Τώρα θα μπορέσετε να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις και θα σκέφτεστε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και λογική. Κάποιες καθυστερήσεις σε έγραφα και συμφωνίες, θα έχουν σύντομα καλή έκβαση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ