Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (24-30/9)

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (24-30/9)
Ενημερώθηκε: 24/09/18 - 00:54

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/9) από την Αλεξάνδρα Καρτά μας ενημερώνουν ότι η περίοδος αυτή, χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και υπερπροσπάθεια για κάθε νέο επίτευγμα.

ΚΡΙΟΣ

Μία Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, στις 25/9, απαιτεί να είστε αρκετά προσεκτικοί, και υποψιασμένοι για το αντίθετο αποτέλεσμα σε κάθε σχέδιο σας. Καλό είναι να κινηθείτε με διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν πολλά πλέον θέματα που πρέπει να επιλυθούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Η Πανσέληνος στις 25/9, θα σας δημιουργήσει μία τάση να αποτραβηχτείτε  από το καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές τις μέρες θα κατανοήσετε ότι δεν είναι πολύ εύκολο να κάνετε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε. Ο προγραμματισμός και η διάθεση να πιστέψετε κάποια άτομα, θα είναι πλάνη και απογοήτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές επηρεάζονται από την Πανσέληνο, όπου πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου, δείχνει με αυστηρό τρόπο τις λάθος επιλογές σας.  

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μία δημιουργική περίοδο, αλλά θα πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν θα μπορέσουν όλοι να καταλάβουν τον τρόπο που ενεργείτε. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε ελάχιστο χρόνο για να βλέπετε πιο πλατιά και σε βάθος κάποια θέματα που σας απασχολούν. Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά οι συνθήκες δεν θα είναι κατάλληλες για να τα φροντίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα προκαλέσει μία περίοδο έντασης και ανατροπών στην συναισθηματική σας ζωή. Ίσως να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μία επιδίωξη σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 25/9, θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους σε θέματα υγείας, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε έως το τέλος της εβδομάδας. Βέβαια μία σημαντική γνωριμία, ή μία κερδοφόρα πρόταση, θα παρουσιαστεί τις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κάποια συναισθηματικά κενά, που με την Πανσέληνο της Τρίτης θα νιώσετε ότι δεν πρέπει άλλο να εθελοτυφλείτε. Έτσι τελειώνοντας ο Σεπτέμβριος, θα γνωρίζετε καλύτερα, τα άτομα που σας [τάζουν] αφοσίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα υπάρξουν αυτές τις μέρες. Η Πανσέληνος στις 25/9, θα έχει μία περίεργη συμπεριφορά στα οικογενειακά σας θέματα, εφόσον θα βγάλει αρκετά προβλήματα που είχαν καλυφτεί το περασμένο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα σας παρουσιάσει αρκετά θέματα που σχετίζονται κυρίως με την εργασία σας. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις με άτομα από το περιβάλλον σας, θα γίνουν η αιτία να [σπάσουν] κάποιες σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών σας, απαιτεί πολύ προσεχτική διαχείριση. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιες οικονομικές διεκδικήσεις, που θα πρέπει να καταβάλετε πολύ κόπο και χρόνο, για να ολοκληρωθούν.