Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (8-14/10/2018)

 
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (8-14/10/2018)

Ενημερώθηκε: 08/10/18 - 00:18

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/10/2018) από την Αλεξάνδρα Καρτά σας ενημερώνουν για νέα ξεκινήματα, που κρύβουν κινδύνους.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 9/10, σας υπόσχεται ότι δεν θα νιώσετε μόνοι σας το επόμενο διάστημα, γιατί θα υπάρχουν άτομα που θα σας γεμίζουν συναισθηματικά. Βέβαια το Φεγγάρι αυτό θα είναι με βαριά [σκιά], κάτι που θα σας γεμίσει με φόβο για το αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Τρίτη η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, βοηθά τα νέα ξεκινήματα, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και σε θέματα υγείας. Ο Ερμής στις 10/10, περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, βάζοντας νέες βάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αισιοδοξία ξεκινά η εβδομάδα αυτή, εφόσον η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, σας δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να νιώσετε συναισθηματική ανάταση. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, θα έχουν μία θετική επιρροή στην ζωή σας, το επόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με οικογενειακές υποθέσεις. Την επόμενη μέρα περνά ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντας την προσωπική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία παροδική κρίση στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία έντονα επικοινωνιακή περίοδο, με μετακινήσεις και επαφές με πολλά άτομα. Στο τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να προσέξετε συμφωνίες και οριστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα φέρει βελτίωση στα οικονομικά σας, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε την δυνατότητα να φροντίσετε και παλιές εκκρεμότητες. Η ευελιξία του λόγου, θα σας κάνει αγαπητούς στον κύκλο σας, αλλά προσοχή στις 10 και 11/10.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Το πέρασμα του Ερμή στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας κάνει πιο συνετούς και θα σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες, όπου θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να τις προσπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, στις 9/10, θα είναι μια αναφορά σε εσωτερικές διεργασίες και ενδοσκόπηση. Μία περίοδος που θα φροντίσετε την υγεία σας και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Στο τέλος της εβδομάδας, μην κάνετε σημαντικά πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας και θα σας βάλει σε καινούριους κύκλους, όπου θα γνωρίσετε νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ο Ερμής την Τετάρτη περνά στον Σκορπιό, όπου σας κάνει να κρατάτε τα σχέδια για το μέλλον σας κρυφά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας κάνει αρκετά φιλόδοξους, αλλά θα πρέπει να έχετε φροντίσει να απαλλαχτείτε από τις εγωιστικές τάσεις που θα σας εκθέσουν στους άλλους. Φιλικά άτομα θα έχουν επιρροή στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινά ένας νέος κύκλος για σας, όπου θα ασχοληθείτε με πνευματικούς σκοπούς, ταξίδια και τακτοποίηση υποθέσεων. Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας δημιουργήσει πολλές έγνοιες, που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σε μία πολύ περίεργη περίοδο, όπου θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας συμφέροντα. Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, θα φροντίσει κάποιες νομικές υποθέσεις, αλλά θα κάνει κάποιες φορές τις απαιτήσεις σας παράλογες.