Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Αυγούστου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Αυγούστου 2019
Ενημερώθηκε: 24/08/19 - 01:09

Ζώδια: Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Αυγούστου 2019 με την Σελήνη στους Διδύμους, η διασκέδαση γίνεται επιτακτική ανάγκη.

ΚΡΙΟΣ

Με αισιοδοξία ξεκινά το διήμερο αυτό, εφόσον η Σελήνη ενεργοποιεί κάθε ευχάριστη πλευρά της καθημερινότητας σας. Ένα μικρό και ιδιαίτερα όμορφο ταξίδι, θα σας κάνει να ξεχάσετε την πίεση των τελευταίων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε πολύ κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, που μάλλον θα σας κακομάθουν ή θα σας κάνουν όλες σας τις επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο, ακόμη και αν έχετε πιεστεί αρκετά με θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ο Δίας ενεργοποιεί τις σχέσεις σας και θα πάρετε αποφάσεις που θα σας κάνουν πιο χαρούμενους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε πολύ κοντά στην επίλυση ενός θέματος, κάτι που θα σας κάνει ανυπόμονους και ασυγκράτητους με τα πρέπει που σας θέτουν οι άλλοι. Φροντίστε την εσωτερική σας γαλήνη, ίσως ένα ταξίδι είναι πολύ σημαντικό για την πνευματική σας ανάταση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο, θα σας δώσει μία πολύ όμορφη έκπληξη που αφορά το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Είστε αρκετά αισιόδοξοι με κάποιο θέμα που βλέπετε ότι προχωρά όπως ακριβώς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας φέρει αναγνώριση και δικαίωση των κόπων σας. Πολύ πιθανόν να είστε από τους πιο τυχερούς αυτό το διήμερο στα επαγγελματικά θέματα και θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά ότι υπάρχει σε εκκρεμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Με αισιόδοξα μηνύματα θα περάσει αυτό το διήμερο. Μπορεί να πιέζεστε από καταστάσεις που άμεσα δεν έχουν λύση, θα έχετε όμως καλή διάθεση για να αντιμετωπίσετε την κάθε αναποδιά που θα παρουσιαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλά να κάνετε και ακόμη πολλά να σκεφτείτε για το επόμενο διάστημα που είναι πολύ σημαντικό για σας. Ανανεωθείτε σε κάθε τομέα και μην φοβηθείτε να κάνετε κάποια σημαντική επένδυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, βάζοντας την αισιοδοξία να σας καθοδηγεί. Μπορεί να είστε πολύ σίγουροι για ότι κάνετε, απλά αφήστε και ένα μικρό ερωτηματικό στα συναισθηματικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ κοντά στην επίλυση κάποιων θεμάτων που σας απασχολούν έντονα. Ίσως μάλιστα αυτό το διήμερο θα βρεθείτε στην ευχάριστη κατάσταση, να ανανεώσετε κάθε υπόθεση που έχει τελματώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή αυτό το διήμερο θα γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα, ακόμη και αν δεν μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα για τον άνθρωπο σας. Θα διασκεδάσετε και θα βρεθείτε πολύ κοντά στην ευχάριστη πλευρά της ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Σημαντικό αυτό το Σαββατοκύριακο για σας, εφόσον θα κάνετε πάρα πολλά πράγματα για την ανανέωση των οικογενειακών σας δεσμών. Ίσως να αποφασίσετε για μία δραστηριότητα, που θα σας φέρει επιτυχημένους καρπούς των κόπων σας, αργότερα.