Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 11/07/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 11/07/2016

Ενημερώθηκε: 11/07/16 - 00:03

ΚΡΙΟΣ

Μία αρκετά θετική μέρα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και πολύ πιθανόν πολλά θέματα που σας απασχολούν θα πάρουν θετική πορεία. Αξιοποιήστε σήμερα τα χαρίσματα που σας έχουν δοθεί ώστε να λάμψετε με την παρουσία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεχειλίζετε και σήμερα από δημιουργικότητα. Βέβαια να έχετε κατά νου ότι εργασιακά θέματα θα έχουν μια περίεργη καθυστέρηση και απαιτείται μεγάλη προσοχή ώστε να τα δείτε σφαιρικά και με ηρεμία. Από το βράδυ υπάρχει αρκετή εύνοια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξει σήμερα αρκετή ενέργεια, με ότι και να ασχοληθείτε. Πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε ένα προσωπικό ζήτημα που αυτό το διάστημα σας ταλαιπωρούσε αρκετά. Βρίσκεστε μπροστά από σημαντικές εξελίξεις που έρχονται με σταθερό ρυθμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο που σας απορροφούν αρκετά τα οικογενειακά θέματα. Θα υπάρξουν και αρκετές καθυστερήσεις σε εκκρεμότητες που έχουν άμεση σχέση με άτομα του περιβάλλοντος σας. Αδιαφορία σας εκθέτει σε αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Η μέρα αυτή αρκετά θετική και σας δείχνει πως θα πρέπει να πορευτείτε το επόμενο διάστημα. Μην αμελήσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα, που πολύ σύντομα θα τα δείτε να θεριεύουν μπροστά σας. Η περίοδος της χάριτος δεν κρατά για πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σκέψεις σας αυτή την φορά μπορεί να είναι υπερβολικά συναισθηματικές, αλλά έχετε πιάσει όλο το νόημα σε κάτι που σας απασχολεί πάνω σε ένα προσωπικό σας θέμα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις άμεσα, γιατί δεν είστε ακόμη έτοιμοι. Οικονομικές ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε μια ιδιαίτερη μέρα, εφόσον η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας. Η πρώτη μέρα της εβδομάδας θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα προσωπικό θέμα που έχει για σας μεγάλη σημασία. Η ευαισθησία σας, θα πρέπει να ελέγχεται γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά και σήμερα, βρίσκεστε παρόλα αυτά σε περίοδο ανασυγκρότησης και δημιουργίας. Η Σελήνη στο τομέα της εργασίας φέρνει νέα δεδομένα και ίσως καινούριες προτάσεις που δεν περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία όμορφη γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Οι υποχρεώσεις σας μπαίνουν σε μία σειρά και πολύ σύντομα θα γίνετε αρκετά πρακτικοί και θα γειωθείτε στα σημαντικά σας θέματα. Το φιλικό περιβάλλον σας στηρίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε ακόμη σε μια δυσκολία συναισθηματική που προέρχεται από την κακή εκτίμηση προσώπων. Αν και ο Δίας σας στέλνει ευνοϊκούς κραδασμούς, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, σας υπενθυμίζει τις λαθεμένες κινήσεις που έχετε κάνει. Επαγγελματική εύνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλικό περιβάλλον σας δίνει μεγάλη ηθική βοήθεια στο να προχωρήσετε σε ένα σημαντικό σας διάβημα. Κάποιες εκκρεμότητες γραφειοκρατικές θα σας προβληματίσουν ακόμη σε μεγάλο βαθμό. Προσέξτε λίγο την υγεία σας προς το βράδυ και μία πολύ έξυπνη κίνηση είναι να χαλαρώσετε και να πάρετε δυνάμεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα δείτε πολύ σύντομα να εξελίσσονται κάποια ζητήματα αρκετά σημαντικά. Βέβαια το βράδυ σας περιμένει ένα ξεχωριστό κοινωνικό γεγονός και ίσως συναντήσετε άτομα που έχετε να δείτε αρκετό καιρό.