Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 07-08 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 07-08 Ιανουαρίου
Ενημερώθηκε: 07/01/17 - 00:09

ΚΡΙΟΣ
Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν θα έχουν για σας μία αρκετά ευχάριστη επιρροή. Δείξτε εμπιστοσύνη στην πλανητική εύνοια που υπάρχει αυτές τις μέρες και εξελίξετε τα μελλοντικά σας σχέδια, αφού πρώτα έχετε συμβουλευτεί κάποιον έμπειρό σε αυτό που επιδιώκετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας ενισχύσει αρκετά την εσωτερική σας δύναμη, βάζοντας στην άκρη τις φοβίες που σας καθηλώνουν στο παρελθόν. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι η πηγή που θα αντλείτε δύναμη για το αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις θα σας προβληματίσουν αυτό το διήμερο . Βελτιώστε την διάθεση σας και μην γίνεστε ανυπόμονοι σε οικονομικά θέματα. Ρυθμίστε οικογενειακά θέματα και πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σε θέματα που σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα . Προσπαθήστε να λύσετε τις παρεξηγήσεις που υπάρχουν και μην πάρετε ακόμα αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Μην έρθετε σε αντιπαράθεση στον χώρο της εργασίας σας και με αυτόν τον τρόπο απομακρυνθείτε από άτομα που θα σας είναι χρήσιμα αργότερα. Οι λέξεις έχουν δύναμη και θα πρέπει να τις χρησιμοποιείτε με θετικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο σας αναζωογονεί συναισθηματικά και να ετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα που θα έχουν διάρκεια. Βεβαία είστε ακόμα ψυχικά ευαίσθητοι στις δονήσεις των άλλων και καλό είναι αυτό το διήμερο να μην πάρετε καμία απόφαση.

ΖΥΓΟΣ
Περιμένετε προτού συμφωνήσετε σε νέες συνεργασίες η να δεχτείτε καινούργιες δεσμεύσεις. Μέσα από συζητήσεις θα μπορέσετε να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων , όμως μην περιμένετε να κατανοήσουν τους στόχους που έχετε .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απεμπλακείτε από ότι σας κρατεί δέσμιους στο παρελθόν και δραστηριοποιηθείτε περισσότερο σε καταστάσεις ξεκάθαρες . Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει ένα στίγμα ικανοποίησης .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήστε στην άκρη ότι διαταράσσει την ψυχική σας ηρεμία . Φροντίστε αυτό το διήμερο να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας ανανεώσουν . Διεκδικήστε το αύριο με ανθρώπους που σας σέβονται και σας αγαπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη αυτού του διημέρου στον Ταύρο σας δημιουργεί μια θετική επιρροή σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο . Είστε έτοιμοι να κάνετε ότι είναι απαραίτητο για να ατυχούν τα σχεδία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προχωρήστε όσα έχετε αφήσει πίσω τον τελευταίο καιρό , εστιάστε στα σημαντικότερα αυτής της περιόδου αλλά να ξέρετε ότι όλα δεν μπορούν να γίνουν συγχρόνως . Καλό είναι αυτό το διήμερο να σκεφτείτε περισσότερο από το να πράξετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Προγραμματίζετε μια μικρή μετακίνηση η όποια θα σας επιφέρει ικανοποίηση και ίσως και οικονομικά κέρδη. Βεβαία μην γίνεστε ανταγωνιστικοί προς τους άλλους απλά δείξτε τους την αξία σας χωρίς να υπερβάλλετε.