Οι προβλέψεις των ζωδίων – Μ. Πέμπτη 28/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων – Μ. Πέμπτη 28/04/2016

Ενημερώθηκε: 28/04/16 - 07:54

Μ ΠΕΜΠΤΗ

ΚΡΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής σήμερα θα δημιουργήσει καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα.
Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας δημιουργεί ανατροπές σε προσωπικό επίπεδο. Η επόμενη περίοδος θα χρειάζεται προσοχή σε επικοινωνιακά θέματα. Από το βράδυ θα μπορέσετε να ηρεμίσετε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να δείτε έμπρακτα την αγάπη τους.

ΔΊΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος Ερμής σήμερα θα σας αναστατώσει συναισθηματικά. Θέλετε να δείτε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και οι καταστάσεις θα σας επιβεβαιώνουν ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους. Προσοχή σε ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ
Η συναισθηματική σας ζωή έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες και πολύ πιθανόν να θέλετε να δείτε κάτι πιο χειροπιαστό. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε. Ή ανάδρομη κίνηση του Ερμή, βάζει όρια σε φιλικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Πολύ πιθανόν ήμερα να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα που σας απασχολεί. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να γίνει ο λόγος για να υπάρχουν εντάσεις και κακές σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας.
Ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί θέματα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ
Μία πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο ή μία όμορφη συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εκείνο που θα σας φτιάξει όλη την υπόλοιπη μέρα. Οι προβληματισμοί πολλοί και ίσως να μην είναι εύκολο τώρα να βάλετε μια σειρά στην επίλυσή τους.
Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος επικοινωνιακών προβλημάτων.

ΖΥΓΌΣ
Σήμερα θα σας φανούν όλα βουνό και θα νοιώσετε ότι δεν έχετε όσες δυνάμεις σας
χρειάζονται. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από σήμερα, θα σας δημιουργήσει ανατροπές σε οικονομικά θέματα. Καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις που αφορούν επενδύσεις, δάνεια και συμαντικές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά. Θέλετε τον χρόνο σας και τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν.
Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας, θα δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφο.

ΤΟΞΌΤΗΣ
Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και κυρίως σε μία περίοδο μετάβασης. Ακόμη και αν βρεθείτε με κόσμο, εσείς θα περιμένετε την στιγμή που θα είστε μόνοι να ανασυγκροτηθείτε. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας προβληματίσει σε θέματα εργασιακά. Ίσως να έχετε κάποια αδιαθεσία σήμερα.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ
Μην σκέφτεστε πλέον ότι οι άλλοι δεν είναι δίπλα σας και δεν σας φροντίζουν. Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να δεθούν οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο. Ο ανάδρομος Ερμής, θα σας αφήσει σε μία συναισθηματική αναμονή για κάτι που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κρατήστε σήμερα όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές σας επαφές, θέλουν τον χρόνο τους για να αναπτυχθούν. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας κουράσει το επόμενο διάστημα με την επιρροή που θα έχει σε οικογενειακά θέματα.
Φροντίστε την υγεία σας.

ΙΧΘΎΕΣ
Σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για εκείνο. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους με αυτά που λέτε και ίσως να χαλάσετε τις σχέσεις σας με δικά σας άτομα.