Ζώδια: Οι 4 εκλείψεις του 2021 και πως θα μας επηρεάσουν

Ζώδια: Οι 4 εκλείψεις του 2021 και πως θα μας επηρεάσουν
Ενημερώθηκε: 14/01/21 - 01:23
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Αυτή η χρονιά θα έχει 4 εκλείψεις, όπου οι 2 θα είναι Ηλιακές και οι άλλες δύο Σεληνιακές. Οι τρεις θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και η προτελευταία της χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού.

Πιο αναλυτικά:

Η πρώτη έκλειψη Σελήνης

Στις 26 Μαΐου 2021 και ώρα Ελλάδος 13.13μμ, πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης, στο ζώδιο του Τοξότη, στο πρώτο δεκαήμερο, (στις 5 μοίρες και 25).

Η Πρώτη Σεληνιακή έκλειψη, θα μας επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικά θέματα, εφόσον την περίοδο αυτή θα υπάρχουν έντονες πλανητικές όψεις, με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί σε αυτές. Όσοι ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό, [Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθύες] του πρώτου δεκαημέρου, θα έχουν και την μεγαλύτερη επιρροή. Ο Δίας θα συμμετέχει σε αυτή την έκλειψη, όπου θα δώσει εύνοια στις επιλογές και τα σχέδια των αντιπροσώπων του μεταβλητού σταυρού των πρώτων ημερών. Αντίθετα για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρχει μια σύγχυση στην προσωπική σας ζωή, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε συμφωνίες, οικονομικά ρίσκα, παρεξηγήσεις και κάθε είδους μετακινήσεις.

Η πρώτη έκλειψη Ηλίου

Στις 10 Ιουνίου και ώρα 12.52 μμ ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Ηλίου, στις 19 μοίρες και 47’ στο ζώδιο των Διδύμων. Άλλη μία Ποσειδώνια έκλειψη, αρκετά έντονη, εφόσον ο Ήλιος, η Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής, δέχονται την αρνητική όψη του Ποσειδώνα, δείχνοντας ότι το ξεκίνημα του Καλοκαιριού θα μας δυσκολέψει, αλλά κυρίως θα δυσκολέψει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, (Διδύμους – Παρθένους – Τοξότες και Ιχθύες}, στο τέλος του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Είναι ένα διάστημα με πολλές μπερδεμένες καταστάσεις, κακή πληροφόρηση, περίεργες εξελίξεις σε ότι αφορά την πανδημία, αλλά γενικότερα, θα υπάρχουν ειδήσεις με σοκαριστικά γεγονότα.

Η δεύτερη έκλειψη Σελήνης

Στις 19 Νοεμβρίου έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, ώρα 10.57, στις 27 μοίρες και 14’. Αυτή η έκλειψη είναι η μόνη που γίνεται στα ζώδια του Σταθερού σταυρού, [Ταύρο – Λέων – Σκορπιό και Υδροχόο] και επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Είναι μια έκλειψη ανανέωσης, ένα θείο δώρο που θα συμβεί στις ζωές αυτών που έχουν σε αυτά τα ζώδια, τον ωροσκόπο τους ή το μεσουράνημα. Καινούριες προοπτικές θα έρθουν να ανεβάσουν την ψυχολογία σας, αλλά και να σας ξεκουράσουν από κάποιες ταλαιπωρίες που είχατε περάσει.

Βέβαια, με μία παγκόσμια ματιά, είναι μία περίοδος αρκετά εκρηκτική και επικίνδυνη στα συμφέροντα των κρατών, εφόσον θα υπάρξουν σκοτεινά συμφέροντα, των λίγων.

Η δεύτερη έκλειψη Ηλίου

Η τελευταία έκλειψη είναι Ηλιακή και γίνεται στις 4 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, στις 9. 42, στις 12 μοίρες και 22’. Τα μεταβλητά ζώδια έχουν πάλι την τιμητική τους, [Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθύες], του δευτέρου δεκαημέρου. Και πάλι ο Ποσειδώνας συμμετέχει, για να μας δείξει εν τέλη ότι η πορεία της πανδημίας θα φάει πολύ από την ενέργεια μας, ακόμη και αν έχουν βγει τα εμβόλια και έχει βοηθηθεί αρκετά μεγάλος πληθυσμός του πλανήτη.