Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 12/4/2021 έως 18/4/2021 - Τι φέρνει η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού

Η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 12/04/21 - 01:06
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Η Νέα Σελήνη -η πύρινη Σελήνη- στο ζώδιο του Κριού, στις 12 Απριλίου, διεκδικεί και δείχνει έντονα τις εξελίξεις των καταστάσεων, με την συμμετοχή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αλλά και της Αφροδίτης, να αναζητά τις χαμένες ευκαιρίες. Μία χρονική περίοδο όπου όλα μπορεί να υποστούν αναγέννηση, ή να χαθούν οριστικά.

Η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά μας δίνει τις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 12 Απριλίου 2021 έως 18 Απριλίου 2021.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους μαχητές του ζωδιακού, που είστε πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, η Νέα Σελήνη στις 12/4, είναι ακόμη μία ένδειξη, μιας νέας περιόδου, που ξεκινά στην ζωή σας. Ιδίως οι γεννημένοι αυτές τις μέρες, θα έχουν μία πολύ ενδιαφέρουσα γενέθλια χρονιά, που θα ανανεώσετε την ζωή σας, μέσα από προσωπικές μάχες.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 12/4, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα ανασύρει κάποια παλιά θέματα που θα μπουν και πάλι στην καθημερινότητα σας. Θα υπάρξουν περισσότεροι προβληματισμοί, για σας που είστε γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ θα βάλετε νέα δεδομένα, σε σχέσεις χρόνων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ θετική νέα Σελήνη στις 12/4, θα βοηθήσει τα συναισθήματα σας να αναπτυχθούν και να νιώσετε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθετε κοντά με αυτούς που αγαπάτε. Βέβαια, θα υπάρξουν κάποια οικονομικά θέματα, που ίσως να έχουν να κάνουν με διακανονισμούς, τράπεζες, εφορίες, που θα πρέπει να τακτοποιήσετε και να βάλετε σε σειρά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, οι μέρες αυτές, θα είναι αρκετά ενεργές σε επαγγελματικά θέματα. Βέβαια θα υπάρξουν ανατροπές και δοκιμασίες και ίσως να πρέπει να πάρετε κάποιες δραστικές αποφάσεις, που θα στοιχίσουν την ηρεμία σας. Φροντίστε να είστε πιο υποψιασμένοι, σε ότι συμβαίνει και μην αρκείστε σε ότι σας λένε κάποια πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε ότι ήρθε ο καιρός να αποδείξετε τις αξίες σας, να βάλετε στόχους και να δαμάσετε τα λάθη, που έχουν γίνει, στην προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να αντιληφθείτε με ευκολία, τους ανθρώπους που τελείωσε ο ρόλος τους στην δική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, είναι μία σημαντική θέση, που δείχνει ότι, ήρθε η στιγμή να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να σας παρασύρουν σε λάθη, όπως επίσης να βάλετε τα οικονομικά σας σε σειρά. Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, δεν θα λείψουν οι ανατροπές και τα πισωγυρίσματα, σε σημαντικές σχέσεις από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο, όπου οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις, έχουν κατακλίσει το μεγαλύτερο χρόνο από την καθημερινότητα σας. Βέβαια όλο αυτό σας αγχώνει, κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Επίσης η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, θα εντείνει το επόμενο διάστημα τις ανησυχίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί μου, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας στίβο, ιδίως για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ίσως επίσης να τακτοποιήσετε μία εκκρεμότητα από το παρελθόν, που αφορά μία πνευματική εργασία, ή μία επαγγελματική μετακίνηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο θα γίνετε πιο δημιουργικοί και σίγουρα θα σας απασχολήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή, δείχνει να είναι πολύ πιθανό, αλλά μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας, εάν αντιληφθείτε, κάποια μελανά σημάδια από το άλλο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, δείχνει τα νέα ξεκινήματα στον προσωπικό σας χώρο, το σπίτι σας, αλλά και την επιθυμία να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, οι καταστάσεις δεν θα είναι ξεκάθαρες, γιατί πίσω από την εικόνα που αντιλαμβάνεστε, κρύβονται αρκετά που δεν τα ξέρετε ακόμη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη θα ορίσει μία περίοδο δραστήρια, με πολύ επικοινωνία και πολυταξιδεμένη. Μπορεί επίσης να έρθετε πιο κοντά με συγγενικά σας πρόσωπα, ακόμη και αν δεν έχετε και τις καλύτερες σχέσεις με αυτά. Παλιές και νέες γνωριμίες, θα δώσουν ένα [παρών] στην καθημερινότητα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε αρκετά δραστήριοι στα οικονομικά σας, είτε γιατί αυξήσατε τα εισοδήματα σας, είτε γιατί θα πρέπει να προσπαθήσετε παραπάνω για να φροντίσετε τις ανάγκες σας. Όλη η δυναμική σας βρίσκεται στο να καλυτερέψετε τις οικονομικές και συναισθηματικές σας ανάγκες, κάτι που   δυστυχώς θα πρέπει να μάχεται, με ένα (εμπόδιο), μικρό ή μεγαλύτερο.