Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 12/7/2021 έως 18/7/2021 - Συναισθηματική αναγέννηση

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ενημερώθηκε: 10/07/21 - 20:27

Zώδια: Ξεκινώντας η εβδομάδα αυτή, ο Ερμής κάνει την είσοδο του, στο ζώδιο του Καρκίνου και μας προτρέπει να νιώσουμε υπέροχασυναισθήματα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στις 14/7, η σύνοδος Αφροδίτης, Άρη, από το ζώδιο του Λέοντα, δίνει το παραπάνω στις σχέσεις, ενώ στο τέλος αυτής της εβδομάδας, βάλλεται έντονα ο παρορμητικός σταυρός, (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου.

Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη της αστρολόγου Αλεξάνδρας Καρτά για κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη συναισθηματική φόρτιση, βάζοντας μία ερωτική πινελιά, στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Βέβαια είναι πολλά εκείνα που σας ταλαιπωρούν, ιδίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όπου δεν θα μπορέσετε ακόμη να βάλετε την σειρά που θα θέλατε στην ζωή σας. Κάποια αλλαγή στον τόπο διαμονής, μπορεί και να σας δημιουργήσει κακή ψυχολογία, ή να κάνετε σκέψεις, για κάτι που ανήκει στο παρελθόν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να έχετε κουραστεί με την παρουσία του πλανήτη Ουρανού στο δικό σας ζώδιο, όπου έχει φέρει τα πάνω κάτω, σε σας που είχατε συνηθίσει να ζείτε σε απόλυτη αρμονία και σιγουριά. Έτσι θα πρέπει να μάθετε στις αλλαγές και σε κάθε νέα συνθήκη που μπαίνει στην ζωή σας, κάνοντας την υπέρβαση. Βέβαια αυτή την εβδομάδα, τα συναισθήματα και η επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να απολαύσετε τα όμορφα της ζωής. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Κρόνο σύμμαχό σας, ιδίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα αφήσετε τους φόβους σας στην άκρη και θα προχωρήσετε με θάρρος. Ο Ερμής, περνά στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, οπότε και θα μπορέσετε να διευθετήσετε με ευκολία οικονομικά θέματα. Είναι μία πολύ καλή περίοδος να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητα σας, εφόσον έχετε την έντονη φροντίδα από το σύμπαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, αναμφίβολα θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και θα ανανεώσει τις σκέψεις σας για πολλά θέματα που σας απασχολούν. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα θα είναι κάπως περίπλοκα και βασανιστικά, εφόσον η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, απορροφά όλη σας την ενέργεια και σας κάνει ανήμπορους να αντιδράσετε στις συνθήκες που παρουσιάζονται. 

ΛΕΩΝ

Για σας τους λέοντες, αυτές οι μέρες είναι έξω από τα δικά σας δεδομένα, μιας και τα πολύ έντονα συναισθήματα σας φέρνουν αμηχανία. Είναι η περίοδος που γεννά σκέψεις, για ότι αφορά τα λάθη του παρελθόντος. Η κριτική σας θα γίνει πιο έντονη προςτους άλλους, αλλά και κάποια πρόσωπα, μάλλον θα παίξουν έναν  όχι και τόσο θετικό ρόλο, σε ότι αφορά, τις συναισθηματικές σας επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας κυρίως του πρώτου πενθημέρου, η σκέψη σας γίνεται πιο γόνιμη, ενώ θα μπορέσετε να ανανεώσετε το φιλικό σας περιβάλλον, ή να επικοινωνήσετε με σημαντικά πρόσωπα. Επίσης, η περίοδος αυτή είναι πολύ βοηθητική για σας τους γονείς, όπου θα έχετε μία πιο ουσιαστική επαφή με τα παιδιά σας. Οι μέρες αυτές βέβαια, συνεχίζουν να σας φορτώνουν με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξουν οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, που θα σας απορροφήσουν αρκετά και με πολύ μεγάλη ένταση. Είναι μία περίοδος που θα σκεφτείτε με ωριμότητα, το τι είναι καλύτερο για σας και πως θα το κερδίσετε. Επίσης θα έχετε έντονη επιθυμία, να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, κυρίως του πρώτου πενθημέρου, θα νιώσετε αρκετά προστατευμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα, για σας που ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, είστε αρκετά πιεσμένοι με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και θα πρέπει να απαλλαχτείτε από τα παραπάνω βάρη που σας έχουν εξουθενώσει. Η εβδομάδα αυτή θα  εκτονωθεί με κάποιο γεγονός που θα συμβεί, κυρίως σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές σε οικονομικά θέματα, αλλά και στην διαχείριση των συναισθημάτων σας. Φροντίστε να απαλλαγείτε από κάποιους φόβους σας, που σας φέρνουν πίσω και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Ίσως κάποιο ταξίδι, ή μία μετακίνηση σας, να σας αλλάξει αυτά που πιστεύατε για κάποιο πρόσωπο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, βρίσκεστε σε μία έντονη ανάγκη να μοιραστείτε την ζωή σας με τους άλλους. Τα συναισθήματα έντονα, αλλά και βασανιστικά, ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όπου αναζητάτε ένταση στην ζωή σας, αλλά και την αλλαγή. Αυτό που θα σας βοηθήσει αρκετά, είναι, να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελίσσονται, χωρίς να αγχώνεστε για όλα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε δύο διαφορετικές δυνάμεις να σας ορίζουν την συναισθηματική σας ζωή. Από την μία θα νιώθετε όμορφα κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά από την άλλη θα γεμίσετε με αρνητικές σκέψεις, που δεν οδηγούν πουθενά. Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις, θα ανθήσουν και θα παραμείνουν στον χρόνο, σε αντίθεση με ότι βασίζεται σε επιπόλαιες επιλογές σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και σε πολύ θετική γωνία με το δικό σας ζώδιο, ακολουθεί και ο Ερμής, όπου δίνει το παραπάνω σε επικοινωνία και μάλιστα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη, ίσως να ζήσετε μία μεγάλη συναισθηματική ένταση, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα παρουσιάσετε τις αλήθειες σας, αλλά και τις επιθυμίες σας στους άλλους.