Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 26/4/2021 έως 2/5/2021 - Η αναζήτηση της αλήθειας

Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 26/4/2021 έως 2/5/2021 - Η αναζήτηση της αλήθειας
Ενημερώθηκε: 24/04/21 - 01:39

Zώδια: Η Μεγάλη εβδομάδα ουσιαστικά ολοκληρώνει τον Απρίλιο, με έντονες πλανητικές όψεις, που αφορούν την αναζήτηση της αλήθειας, προβλέπει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά, για την εβδομάδα από 26 Απριλίου 2021 έως 2 Μαΐου 2021.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες από συναισθηματικές ανασφάλειες, εφόσον στις 27 Απριλίου, Μ. Τρίτη, η Πανσέληνος ολοκληρώνεται με την επιρροή του πλανήτη Ουρανού. Ένα φεγγάρι που σίγουρα δεν θα σας αφήσει να ηρεμήσετε, κυρίως αν έχετε να μοιραστείτε με άλλο πρόσωπο, τα συναισθήματα σας, αλλά και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, χρωματίζει αυτή την κατανυκτική περίοδο της Μ. Εβδομάδας, βάζοντας τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, να πρωταγωνιστούν. Το Πάσχα για σας θα είναι μία προσέγγιση στις αλήθειες σας και σε ότι με πίστη και αφοσίωση, σας αντιπροσωπεύει. Είναι η περίοδος που θα δοκιμαστείτε, κυρίως όσοι είστε γεννημένοι από 27 Απριλίου, έως 4 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγο πριν το τέλος του Απρίλη, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μία [διαφωτιστική] ενδοσκόπηση, κλείνοντας μία απαιτητική περίοδο για σας και για τα πρόσωπα που βρίσκονται συναισθηματικά κοντά σας. Ίσως μάλιστα να απομακρυνθείτε από λάθος άτομα, ή να δείτε την ζωή σας μέσα από άλλη προοπτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 27 Απριλίου, Μ. Τρίτη, θα σας δώσει μία καλή ώθηση στο να αναπτύξετε τις κοινωνικές σας σχέσεις, να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά και να δείτε τα αληθινά αισθήματα των άλλων, προς εσάς.  Ο Μάιος θα μπει γεμάτος νέα δεδομένα, ειλικρινής συζητήσεις και ξεκαθάρισμα πολλών καταστάσεων.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, αυτή η περίοδος είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τα θέματα που σας απασχολούν έντονα. Ίσως μάλιστα να πρέπει να ανανεώσετε τις σκέψεις σας για κάτι που σας απασχολεί και να δείτε με άλλο [μάτι] κάποια επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Έχω ξαναπεί ότι, η επιρροή του Κρόνου και του Ουρανού, θα σας κάνει να αλλάξετε πολλά πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 27 Απριλίου, είναι μία ένδειξη ότι πολλά πράγματα αλλάζουν στην ζωή σας και θα χρειαστεί να ανανεώσετε τις σκέψεις σας, αλλά επίσης και εκείνα που ο χρόνος έχει φθείρει. Φροντίστε να [ακούτε] το κάλεσμα από το μέλλον, που σίγουρα είναι ο καλύτερος οδηγός σας. Επίσης το Πάσχα θα έχει ένα μυστικιστικό και συμβολικό μήνυμα για σας, ενεργοποιώντας ευχάριστα τις τώρα επιλογές σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η Πανσέληνος στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, σας κάνει περισσότερο ανασφαλείς συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά. Εσείς κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, νιώθετε ότι κάποια πράγματα δεν μπορείτε ακόμη να τα βάλετε σε σειρά, ενώ για τα άλλα δύο δεκαήμερα υπάρχουν έντονες εξελίξεις, που χρειάζονται καλή διαχείριση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, στις 27 Απριλίου, είναι μία υπενθύμιση ότι θα πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας και αν δεν το κάνετε, θα σας αναγκάσουν οι καταστάσεις να αποποιηθείτε ένα κομμάτι της καθημερινότητας σας, που μάλλον ήταν πολύ τοξικό. Λίγο πριν το Πάσχα, όλα συντελούν, στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις, κυρίως οι γεννημένοι από 31/10 έως  6/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, ίσως να περιπλέξει  την καθημερινότητα σας. Ήρθε η στιγμή να γίνετε πιο δίκαιοι με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας, κάνοντας έναν απολογισμό σε ότι σας καθορίζει αυτή την περίοδο. Οι πρώτες μέρες του Μαΐου, θα βοηθήσουν ουσιαστικά τον πρακτικό και οικονομικό τομέα, κάνοντας επιτυχείς συμφωνίες και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η περίοδος αυτή έχει να σας δώσει κάποιες καλές ευκαιρίες, που θα παρουσιάζονται από το πουθενά. Από την άλλη θα πρέπει να αποφεύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μία περίοδος που θα νιώσετε ότι όλα γύρω σας εξελίσσονται πολύ γρήγορα και καλό είναι να μην επιτρέψετε να σας καθοδηγούν οι γρήγορες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για σας, αν και θα πρέπει να κρατάτε χαμηλούς τόνους στον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε να έχετε κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βάζοντας μία άνω τελεία σε κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν γίνει κατά το παρελθόν. Ένα ευχάριστο γεγονός να περιμένετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, τις πρώτες μέρες του Μαΐου. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύς, θα υπάρξουν καλές προοπτικές στην προσωπική σας ζωή, ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, όπου σίγουρα θα νιώσετε για τα καλά την αναγέννηση στην ζωή σας. Είναι η περίοδος των μετακινήσεων, των υπερβολών και της επικοινωνίας, που σίγουρα θα τα ζήσετε όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ευχάριστα επίσης τα νέα για σας που ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, αλλά και την εκπαίδευση.