Zώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου

KARTA
Ενημερώθηκε: 13/09/19 - 23:41

Ζώδια: Tι προβλέπει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά για το διήμερο που έρχεται και τι πρέπει να προσέξουμε. Σύμφωνα με την αστρολογική της πρόβλεψη,  με την Πανσέληνο στους Ιχθύες, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι το γνώρισμα αυτού του διημέρου. Δείτε παρακάτω πώς επηρρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Αναλυτικά η ζωδιακή πρόβλεψή της:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες φοβίες και ίσως και απωθημένα που θα σας ακολουθούν. Οι εμμονές μάλλον θα σας κάνουν να μην χαρείτε τα μικρά ή μεγάλα γεγονότα που θα συμβούν. Το καλό με αυτή την Πανσέληνο είναι ότι θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας αυτό το διήμερο θα είναι μία αρκετά τρυφερή περίοδος, ακόμη και σε έντονες καταστάσεις εσείς θα έχετε ένα χέρι να κρατηθείτε. Αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθούν δίπλα σας και θα σας δώσουν αυτό που χρειάζεστε, ...το ενδιαφέρον τους για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος αυτό το διήμερο, θα σας επηρεάσει κυρίως σε θέματα οικογενειακά αλλά και καριέρας. Μπορεί να μελαγχολήσετε όταν καταλάβετε ότι κάποιοι ας έχουν αδικήσει και θα πικραθείτε ακόμη περισσότερο όταν καταλάβετε ότι είναι πρόσωπα της οικογένειας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε την τάση να βρίσκετε τρόπους επικοινωνίας με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Αυτή η Πανσέληνος είναι αρκετά συμβατή με εσάς, λόγο του ίδιου στοιχείου, του Νερού, αλλά μην αφήσετε στην τύχη τους κάποια πράγματα, όπου θα τα συναντήσετε πολύ πιο ισχυρά το επόμενο διάστημα μπροστά σας.

ΛΕΩΝ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την τάση να διεκδικείτε με λάθος τρόπο, να ζηλεύετε χωρίς ουσιαστικό λόγο και να σπαταλάτε τα συναισθήματα και τα χρήματα σας. Προσοχή λοιπόν σε λάθος εκτίμηση των πραγμάτων, αλλά και των ανθρώπων που είναι πολύ κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, το Σάββατο, θα ξεσκεπάσει κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ίσως να φοβάστε να αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις ή να ολοκληρώσετε κάτι που αφορά τα συναισθήματα σας. Βέβαια μην ανησυχείτε, γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο δεν θα είναι από τα πιο δυνατά σας χαρτιά, εφόσον αυτή η Πανσέληνος μάλλον θα σας αγχώσει και θα σας κάνει να ανησυχείτε για πάρα πολλά πράγματα. Χαλαρώστε και δείτε την θετική πλευρά των γεγονότων και προς Θεού, μην λύσετε τα τυχόν προβλήματα σας, ...τρώγοντας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος στους Ιχθύες, θέλει να σας αποδείξει πόσο πολύ έχετε την ανάγκη να βρεθείτε στην ζεστή αγκαλιά των αγαπημένων σας. Τα συναισθήματα θα ρέουν γεμάτα φλόγα και εσείς θα πρέπει να [μαζέψετε] λίγο τις υποσχέσεις που θα δίνετε σε στιγμές αδυναμίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Πανσέληνος, θα σας αναστατώσει στην κυριολεξία. Οι συνθήκες δεν θα είναι αυτές που πραγματικά θέλετε σε βασικούς τομείς και εσείς θα χαθείτε μέσα σε λάθος σκέψεις και αποφάσεις. Το σπίτι και η οικογένεια, θα γίνει η αιτία, να πυροδοτηθούν κάποια γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μία στιγμή που θα πρέπει να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα και να προσέξετε τις κουβέντες που θα πείτε σε πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Μην αφεθείτε χωρίς σκέψη σε ενέργειες που θα σας στεναχωρήσουν αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή του Σεπτέμβρη, θα σας [ταρακουνήσει] πάνω σε οικονομικά θέματα, ενώ θα έχετε αρκετά άλυτα θέματα και σε συναισθηματικό επίπεδο. Φροντίστε αυτό το διήμερο, να μην πιέσετε καταστάσεις που ίσως θα στραφούν εναντίων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος το Σάββατο στο δικό σας ζώδιο, θα σας ξεχωρίσει και θα οριοθετήσει πλέον τις ανάγκες σας. Θα βγουν στην επιφάνεια λάθη και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν και θα βρείτε την δύναμη να απομακρυνθείτε από αυτές. Είναι η στιγμή σας και πρέπει να την διαχειριστείτε όσο γίνεται καλύτερα.