Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13/12/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13/12/2019

Ενημερώθηκε: 13/12/19 - 01:58

Zώδια: Βαθιά συναισθήματα γεννιούνται, όπως επίσης οικονομικές επιτυχίες. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνική σας εικόνα θα έχει αρκετή ένταση, ενώ η προσωπική σας ζωή θα σας δημιουργήσει στιγμές έντασης και απόλυτου πάθους. Ωφέλιμες αποκαλύψεις θα συμβούν, που θα σας εξυπηρετήσουν στα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν καλές αλλαγές, σε κάθε επιδίωξη σας και γενικά κατά την διάρκεια της μέρας, μπορεί να συμβεί ένα εξαιρετικά ευχάριστο νέο, που θα σας βγάλει από κάποια προβλήματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά πολλά πράγματα που αφορούν την υγεία σας, αλλά και την επαγγελματική σας πορεία. Οικονομικές υποθέσεις θα εξελιχθούν πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης – Πλούτωνα, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας προειδοποιεί για λάθος προσωπικές εκτιμήσεις. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, κρύβουν κάποιες λάθος συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Γενικά θα ΄λύσετε εκκρεμότητες που αφορούν το ερωτικό σας παρελθόν και την επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα σας κάνει να είστε στο κέντρο των γεγονότων. Η φήμη σας θα βελτιωθεί και η προσωπική σας ζωή, θα έχει κάτι ιδιαίτερο να σας προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σας προειδοποιεί για κάποιες καταστάσεις που μπορεί να ξεφύγουν από τα όρια, στην προσωπική σας ζωή και την οικογενειακή σας γαλήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε με πολύ έκρυθμες καταστάσεις και θα πρέπει να διαχειριστείτε τα ζητήματα με απόλυτη ηρεμία, αν δεν θέλετε να μπλέξετε με λόγια και κακές επαφές με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα φέρει οικονομικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι πολύ καλές, αλλά και να χρειάζονται κάποια προσοχή, στην διαχείριση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα πρέπει να δείτε τα πράγματα ως έχουν και όχι να κρύβεστε πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα και προχωρήστε με καλές σκέψεις για τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις παρασκηνιακές υποθέσεις. Μην πιστεύετε ότι όλα θα μείνουν κρυφά, γιατί το επόμενο διάστημα θα ξεκλειδωθούν καταστάσεις που θα βγουν στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα υπάρξει ενδυνάμωση στην προσωπική σας ζωή. Θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας και οι συναναστροφές σας και η διασκέδαση θα είναι το γνώρισμα αυτής της μέρας.