Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 22/11/2021

 
Ζώδια:

Ενημερώθηκε: 21/11/21 - 18:42

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη περνά σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου νιώθει συναισθηματικά δυνατή, δίνει ότι καλύτερο, ακόμη και σε δύσκολες περιόδους. Ο Ήλιος επίσης, περνά στο ζώδιο του Τοξότη, αλλάζει αρκετά το σκηνικό των τελευταίων ημερών και βάζουμε την ζωή μας μία πιο αισιόδοξη νότα. Για ένα μήνα περίπου ο Ήλιος θα βρίσκεται στο τρίτο κατά σειρά, πύρινο ζώδιο, όπου η αλήθεια, η πνευματική αναζήτηση και αμφισβήτηση για κάποια πράγματα, θα είναι μέσα στην καθημερινότητα μας. Μπαίνουμε σε μία περίοδο, όπου προετοιμαζόμαστε για τις γιορτές και πάντα θεωρείτε μία πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη στιγμή, όσον αφορά την αναμονή μας, για την Νέα Χρονιά που έρχεται.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μία μέρα γεμάτη από υποχρεώσεις, αναζητήσεις και σχέδια που θα αρχίσουν να μπαίνουν στο τραπέζι των συζητήσεων, για τις γιορτές που έρχονται. Ο Ήλιος από το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας, θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, μία θέση πολύ θετική και ανανεωτική, για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι αρκετά έντονη και ίσως μέσα από την επαφή σας με κάποια πρόσωπα, να νιώσετε ότι σας πάνε πίσω σε στιγμές που θέλετε να ξεχάσετε. Οικονομικά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, τα οικονομικά σας μπαίνουν στις καθημερινές σας έγνοιες. Μάλιστα σήμερα και αύριο, θα πρέπει να ξεπληρώσετε ένα παλιό σας χρέος, ή να φροντίσετε κάποιες παλιές σας υποχρεώσεις. Από σήμερα η προσωπική σας ζωή, παίζει σημαντικό ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα φέρει κάποιες συναισθηματικές αλλαγές, που πολύ πιθανόν, να έχουν τις ρίζες τους, σε επαγγελματικές ανακατατάξεις. Η εργασία σας, θα σας απορροφήσει πολύ ενέργεια, αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος από το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας, περνά στο ζώδιο του Τοξότη, ένα πολύ φιλικό ζώδιο, προς εσάς. Έτσι θα έχετε, μία περισσότερο θετική στάση προς την ζωή, ακόμη και αν υπάρχουν πολλά άλλα πλανητικά δρώμενα, που σας μπλοκάρουν την ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η Σελήνη σήμερα σας δίνει μία θετική στήριξη και σας δημιουργεί γόνιμες επαφές με τους άλλους. Μάλιστα θα έχετε μία πολύ καλή διάθεση να φροντίσετε τον χώρο σας και να ανανεώσετε κάθε τι που βαραίνει την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους περισσότερο αναστατωμένους Ζυγούς, η μέρα αυτή θα έχει αρκετά καλά σημεία που θα πρέπει να εστιάσετε. Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε χρόνο και τρόπο να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου θα αντλήσετε την αγάπη, που έχετε πολύ ανάγκη αυτή την χρονική περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία δύσκολη περίοδο όπου ακόμη δεν μπορώ να σας πω, ότι όλα έχουν ηρεμήσει. Όμως για τώρα η Σελήνη, από το συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δώσει μία καλή συναισθηματική ώθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος περνά σήμερα στο δικό σας ζώδιο, μία μετακίνηση που σας περνά σταδιακά στην περίοδο των γενεθλίων σας. Έτσι θα έχετε περισσότερο τα φώτα στραμμένα απάνω σας, ενώ θα βάλετε νέες αφετηρίες στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, στον Καρκίνο, θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Ίσως μάλιστα καταλάβετε ένα λάθος, που το επαναλαμβάνετε και έχει να κάνει με τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, μία θέση πολύ αισιόδοξη για σας. Είναι η στιγμή να αναζητήσετε φίλους και να ανοίξετε το κοινωνικό σας περιβάλλον, ενώ θα ανανεώσετε τον γάμο σας, αν είστε παντρεμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, μία θέση, που λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο η ενέργεια της, προς το δικό σας ζώδιο. Φροντίστε να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα, στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ