Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Ενημερώθηκε: 23/01/22 - 16:59

Ζώδια: Μία μέρα που τα συναισθήματα πληγώνονται εύκολα, ενώ οι σχέσεις περνούν κρίση. Μία παγωμένη καρδιά έχει να μας δώσει το πλανητικό σκηνικό, οπότε μην προσπαθήσετε κάτι που είναι δύσκολο να ανατραπεί, λόγο ότι υπάρχει αυτή η προδιάθεση, κυρίως στα ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, Ζυγό, Αιγόκερω, Κριό, και Καρκίνο.

Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν στιγμές, κατά την διάρκεια της μέρας, όπου οι αμφιβολίες σας για ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας, θα είναι έντονες. Ίσως μάλιστα να χρειαστείτε την βοήθεια κάποιου φίλου, για να έχετε πιο αντικειμενική άποψη για κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζει και αυτή η μέρα, να λειτουργεί πάνω σε εργασιακά θέματα, ή θέματα που αφορούν την υγεία σας, ή την υγεία ενός δικού σας προσώπου. Φροντίστε να απαλλαγείτε από το άγχος, που δεν σας κάνει καθόλου καλό, με προέκταση στο συναισθηματικό σας κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία μέρα που η επιρροή της είναι για σας αρκετά υποτονική, που ίσως να έχει να κάνει με καταστάσεις που αφορούν το περασμένο διάστημα και την λύση κάποιων πρακτικών θεμάτων, από το παρελθόν. Φροντίστε να κάνετε το καλύτερο, για υποθέσεις που αφορούν εργασία και χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλη μία μέρα με προβληματισμούς, πάνω σε οικογενειακές υποθέσεις, σε ζητήματα των σχέσεων σας, που είναι το μείζον θέμα αυτής της περιόδου. Απαλλαγείτε από τοξικότητες και άτομα που σας γεμίζουν λάθος συναισθήματα, γιατί αν το σκεφτείτε καλύτερα, έχουν κάποιο προσωπικό όφελος από όλο αυτό.

ΛΕΩΝ

Οι μέρες αυτές έχουν κάποια έντονα θέματα, που δυστυχώς πρέπει να συζητήσετε και να επικοινωνήσετε, με πρόσωπα που δεν έχουν την διάθεση να σας ακούσουν. Δεν είναι κακό, να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, ώστε να μετατεθούν κάποια πράγματα και να βρεθούν λύσεις αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και οι προβληματισμοί σας είναι πάρα πολλοί, εσείς με έναν μαγικό τρόπο, περνάτε μέσα από δυσκολίες, χωρίς να καταλάβετε ουσιαστικά την ένταση που υπάρχει. Έχετε προστασία και αυτό σας κάνει δυνατότερους στις κακοτοπιές.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί αρκετές μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας, αλλά και η γεφύρωση μιας συναισθηματικής σχέσης, θα σας εξαντλήσει. Το βράδυ ίσως ένα οικογενειακό θέμα σας ταράξει, αλλά θα είναι παροδικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως οι σκέψεις σας να είναι έντονες και όχι αισιόδοξες. Αντιδράστε σε κάθε τι που είναι ενάντια της καλής ψυχολογίας σας και μην απομακρύνεστε από πρόσωπα που σας δίνουν πάντα μία ώθηση, στο να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης σήμερα εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μία ευκαιρία για σας, να δώσετε περισσότερο έμφαση στα συναισθήματα σας, στο πορτοφόλι σας, αλλά και σε κάθε επαγγελματική σας κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία παγερή μέρα για τα συναισθήματα σας, αλλά θα καρποφορήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε λοιπόν να είστε επιεικείς με τους άλλους και με τις παραξενιές τους, ... μέρα είναι και θα περάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και η Σελήνη δημιουργεί και σήμερα καλές γωνίες προς το δικό σας ζώδιο, δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί με τα θέματα που συμβαίνουν γύρω σας. Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος αυτή για σας και θα πρέπει να αποφασίσετε με πολύ προσοχή, το κάθε τι που σας αφορά, δίνοντας έμφαση στην χρονική διάρκεια ενός αποτελέσματος και όχι μόνο στο εφήμερο, τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχω ξαναπεί ότι ο Δίας στο δικό σας ζώδιο, ήρθε για να αναπτύξει κάθε θετική πλευρά σας. Ότι και να συμβαίνει τώρα, που μπορεί να μην σας αρέσει, ή να σας δυσκολεύει, έχει την σφραγίδα της επιτυχίας. Αυτό θα έχετε τον χρόνο να το σκεφτείτε και να το δείτε, πολύ αργότερα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ