Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 8/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 8/11/2021

Ενημερώθηκε: 07/11/21 - 19:27

Ζώδια: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, μία θέση αδυναμίας, για την ευαίσθητη φύση της Σελήνης. Η συνάντηση της με την Αφροδίτη, φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικές και υλικές διεκδικήσεις, κυρίως στα ζώδια της γης, του πρώτου πενθημέρου. Είναι μία μέρα που υπάρχει αρκετή πίεση και εξαναγκασμός, ενώ κυριαρχούν κανόνες και νόμοι, που για κάποιους λόγους γίνονται σε λάθος χρονική στιγμή.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά κουρασμένοι με θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, ή ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σας, που ταλαιπωρείται με λάθη που είχε κάνει, κατά το παρελθόν. Είναι μία μέρα που η σκέψη σας, δεν σας βοηθά ιδιαίτερα, να αποβάλετε την μουντάδα του Φθινοπώρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, ιδίως του πρώτου πενθημέρου, θα υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις σε ένα νομικό θέμα σας, ή μία πνευματική σας εργασία. Η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ζώδιο, που καλύπτει αρκετά την σταθερή σας φύση και σας δίνει, υλική προσέγγιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, κυρίως του πρώτου πενθημέρου, θα ανανεώσετε την συναισθηματική σας ζωή, βγάζοντας από το μυαλό σας, άσχημα σημάδια από το παρελθόν. Καλή μέρα για να συζητήσετε για κάποιους οικονομικούς όρους, πάνω σε νέες βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απέναντι από το δικό σας ζώδιο, έχει περάσει η Σελήνη, όπου σας δημιουργεί την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Ακόμη και εσείς που είστε αδέσμευτοι, θα αναζητήσετε μία τρυφερή συντροφιά, ή μία όμορφη επικοινωνία, με πρόσωπο από το παρελθόν. Βέβαια χρειάζεται να δώσετε προσοχή, σε πρόσωπα, που γνωρίζετε και σας δημιουργούν, προβληματισμούς και κακή ψυχολογία.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η μέρα αυτή χρειάζεται αρκετή προσοχή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως μάλιστα να πάρετε ένα ηχηρό μήνυμα, από κάποιες εκκρεμότητες, συναισθηματικές ή υλικές, που θα σας χαλάσουν για λίγο την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους του πρώτου πενθημέρου, ίσως να υπάρξουν καλές συναισθηματικές και υλικές υποθέσεις, που θα πρέπει να τις διαχειριστείτε σωστά. Είναι μία μέρα που σας ταιριάζει και σας κάνει να βάλετε τα πράγματα σε προτεραιότητες, για να μην αναλώνεστε χρονικά, χωρίς αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι οι μέρες αυτές πολύ απαιτητικές για την οικονομική σας κατάσταση, αλλά θα υπάρξει βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, φροντίζει να αναπτύξετε καλές σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και ίσως φροντίσετε περισσότερο τον χώρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα και μάλιστα θα υπάρξει αρκετός εκνευρισμός, αν δεν μπορέσετε να καταστείλετε τις αρνητικές σας σκέψεις. Αφιερώστε τον χρόνο σας, σε μία όμορφη ασχολία, όπως με την κηπουρική, ή να κάνετε ήρεμες ασκήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά με τον εσωτερικό σας εαυτό, [γιόγκα, pilates, διαλογισμός].

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο πενθήμερο, θα υπάρξουν καλά νέα στα οικονομικά σας, αλλά συγχρόνως θα νιώσετε ότι η υπερπροσπάθεια στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Μην κάνετε απρόσεκτες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, των πρώτων ημερών, η Σελήνη και η Αφροδίτη σε σύνοδο, στο δικό σας πενθήμερο, είναι μία καλή ένδειξη, για την προσωπική σας ζωή. Βέβαια θα χρειαστεί να αποτινάξετε το παρελθόν, πριν βάλετε πλώρη για νέες θάλασσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα αρχίσετε σιγά και σταδιακά, να απομονώνεστε από αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μάλιστα η σκέψη σας θα είναι τόσο έντονη για μία παλιά σας σχέση, που μάλλον είναι ο τρόπος για να τιμωρήσετε τον εαυτό σας, για κάποια λάθη που είχαν γίνει, στο μακρινό παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη και Αφροδίτη, στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι, είναι μία ευχάριστη νότα για συναντήσεις, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια η παραφωνία αυτών των συναντήσεων είναι ότι, θα σας μεταδώσουν κάποια δυσάρεστα νέα, που θα σας χαλάσουν για λίγο, την διάθεση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ