Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 15/3/2021 έως 21/3/2021

 
15/3/2021 έως 21/3/2021

Ενημερώθηκε: 15/03/21 - 00:15

Zώδια: Λίγο πριν το χαμόγελο της Άνοιξης η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά μας δίνει τις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 15 Μαρτίου 2021 έως 21 Μαρτίου 2021.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, μεγάλες αλλαγές, που θα ξεκινήσουν πρώτα από μία εσωτερική δική σας ανάγκη, να δείξετε τις αξίες σας. Είστε πολύ κοντά στην λύση ενός προβλήματος, ή στην απόφαση ενός πολύπλοκου θέματος, που θα δικαιωθείτε το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έως το Σάββατο, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στην συναισθηματική σας ζωή. Είναι ευκαιρία να απομακρυνθείτε από τοξικά πρόσωπα που μέχρι τώρα δεν έκαναν καλό στην εξέλιξη σας. Από την Κυριακή, θα νιώσετε ότι μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο ευκαιριών, κυρίως στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, οι μέρες αυτές θα συνεχίσουν να σας ενεργοποιούν επαγγελματικά και να έχετε ευκαιρίες, που θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Επίσης θα πάρετε βοήθεια από κοντινό σας πρόσωπο, σε ένα θέμα που ήταν από καιρό σε εκκρεμότητα και σας είχε ταλαιπωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι πολύ θετικές για σας τους Καρκίνους. Θα υπάρξουν καλές συνθήκες ώστε να μπορέσετε να απαλλαγείτε προοδευτικά από κάποιες δύσκολες υποθέσεις, που ανήκουν στο κοντινό σας παρελθόν. Η προσωπική σας ζωή θα πάρει μια ανάταση και σε κάποιους από σας, θα έρθουν κοντά σας νέα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες οι μέρες αυτές θα σας κάνουν περισσότερο σκεπτόμενους και ανήσυχους για το πως θα διαχειριστείτε πολλά θέματα που σας πονούν. Αφήστε λίγο τον χρόνο να κυλήσει και εμπιστευτείτε περισσότερο την επόμενη εβδομάδα, που θα θελήσει να σας απαλλάξει από αρκετά βάρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, συνεχίζουν να σας απασχολούν οι σχέσεις σας και οι άνθρωποι που έχετε επιλέξει να βρίσκονται κοντά σας. Βέβαια για σας του τρίτου δεκαημέρου, υπάρχουν αντικρουόμενες καταστάσεις, που δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν. Είστε σε μία περίοδο ανοδική και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τα [ζιζάνια], που σας ταλαιπωρούν.

ΖΥΓΟΣ

Για σας οι μέρες αυτές θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με αισιοδοξία την καθημερινότητα σας, Έως το τέλος της εβδομάδας, θα βρεθείτε με κάποια πολύ αισιόδοξα γεγονότα, που αφορούν την εργασία σας, αλλά και θα προβληματιστείτε με κάποια θέματα υγείας μπορεί να σας είχαν απασχολήσει, κατά το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας η περίοδος αυτή είναι γεμάτη με αισιόδοξα μηνύματα. Μπορεί να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, που είχατε να δείτε πάρα πολύ καιρό. Γενικότερα, η συναισθηματική σας ζωή θα είναι η αιτία να χαμογελάσετε και πάλι, σε μία περίοδο που όλα είναι ρευστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχετε ολοκληρώσει ένα οικογενειακό θέμα, που σας απασχολούσε έντονα, ενώ θα μπορέσετε να σκεφτείτε μία αλλαγή στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα έχετε την βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων από την Κυριακή, βάζοντας τα συναισθήματα σας σε πρώτη θέση, στις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα σας προετοιμάζει, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, να επικοινωνήσετε και να ολοκληρώσετε μία πνευματική σας εργασία. Τα σχέδια σας θα είναι αρκετά υγιή για να έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά μην ξεχνάτε ότι το πορτοφόλι σας, δεν πρέπει να το αφήνετε εκτεθειμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περνάτε μία περίοδο που θέλετε να βάλετε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν και έχετε ήδη κερδίσει πολλούς από τους στόχους σας, με εξαίρεση εσάς του πρώτου δεκαημέρου, που ακόμη πιέζεστε με της καινούριες συνθήκες στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε γεμάτοι με συναισθήματα και οι όμορφες στιγμές δεν θα λείψουν, ιδίως σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά στο ξεκαθάρισμα, παλιών οφειλών. Γενικότερα, τα οικονομικά σας θα έχουν ανοδική πορεία.