Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 10/10/2021

 
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ενημερώθηκε: 09/10/21 - 17:59

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη έχει προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου δημιουργεί μία καλύτερη ψυχολογία στα ζώδια της φωτιάς, [Τοξότες, Κριούς και Λέοντες], του πρώτου δεκαημέρου.

Βέβαια η σύνοδος Ήλιου, Άρη και ανάδρομου Ερμή, συνεχίζει να δυσκολεύει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, κυρίως στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, [Ζυγό, Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερω], του δευτέρου δεκαημέρου.

Η μέρα αυτή είναι απλά μια συνέχεια των δύσκολων πλανητικών ενεργειών, που δεν είναι εύκολο να εκτονωθούν, λόγο της έντονης συνόδου τους, αλλά και της Νέας Σελήνης που είχε πραγματοποιηθεί στις 6/10 και συμμετείχε στην σύνοδο αυτή. Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, ...

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές, σας δημιουργούν μία εσωτερική αναστάτωση. Είναι η περίοδος που θέλετε να είστε περισσότερο σίγουροι για τα συναισθήματα σας και αυτά που εισπράττετε από τους άλλους. Είναι η εποχή του [δούναι και Λαβείν], κάτι που μπορεί να μην αρέσει στους άλλους, αλλά θα σας φωτίσει πολλές αλήθειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι από τις πιο εύκολες μέρες, εφόσον θα πρέπει να φροντίσετε πολλές υποχρεώσεις σας, να βάλετε ένα πλάνο στα εργασιακά σας σχέδια και να ασχοληθείτε με κάποιες υποθέσεις σας, που μπορεί να έχουν μία νομική προέκταση. Αφήστε τα έντονα συναισθήματα σας, προς ένα πρόσωπο, γιατί πολύ πιθανόν να είναι μονόπλευρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο πενθήμερο, θα υπάρξουν όμορφες συναντήσεις και πρόσωπα από το παρελθόν, που θα σας υπενθυμίσουν ότι σας νοιάζονται. Γενικότερα, θα έχετε μία αρκετά καλή μέρα, με πρωταγωνιστές αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους λίγο προβληματισμένους Καρκίνους, η Κυριακή μάλλον θα σας ηρεμήσει λίγο, αλλά δεν αποκλείεται να έχετε και πάλι κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας εκνευρίσουν. Ένα θέμα με την υγεία σας, θέλει περισσότερο φροντίδα.

ΛΕΩΝ

Έχετε μόνιμα έναν εκνευρισμό τις τελευταίες μέρες, που πολλές φορές δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την ακριβή αιτία. Σκέφτεστε πράγματα που σας έχουν συμβεί κατά το παρελθόν και αυτό σας θυμώνει ακόμη περισσότερο. Τα καλά νέα είναι ότι από τις 13/10, σταδιακά θα νιώσετε περισσότερο ήρεμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους περισσότερους από σας, όλες αυτές οι μέρες ήταν μία οικονομική αφαίμαξη, κάτι που από την μια σας άγχωσε, αλλά από την άλλη νιώθετε ανακούφιση που έχουν μπει πολλές υποχρεώσεις σας σε σειρά. Μία ευχάριστη συνάντηση με την οικογένεια σας, μέχρι το τέλος της μέρας.

ΖΥΓΟΣ

Πλέον έχετε συνηθίσει στο να πιέζεστε αρκετά, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, κάτι που και τις επόμενες μέρες, δεν θα το αποφύγετε. Φροντίστε να δώσετε [τόπο στην οργή], αν κάποιοι έχουν την διάθεση, να σας επιτεθούν λεκτικά. Μία μετακίνηση σας, θα σας ανανεώσει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως έχω ξαναπεί, η πολυαστρία στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δεν σας επιτρέπει να νιώσετε απαλλαγμένοι από βάρη του παρελθόντος. Οι σκέψεις σας γίνονται ακόμη πιο βασανιστικές, όταν νιώθετε την [προδοσία], κάποιων αγαπημένων σας προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη και την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ευχάριστη Κυριακή, με όμορφες συντροφιές και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θα βρίσκονται κοντά σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, ανανεωθείτε μέσα από όμορφες μετακινήσεις στην φύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει, και ίσως να πρέπει να κάνετε και εσείς κάποιες πιο δραστικές κινήσεις, για να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν σας εκτιμούν. Η κοινωνική σας εικόνα, βρίσκεται, στην [κόψη του ξυραφιού].

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνικότητα σας είναι σε πολύ καλό σημείο, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την στιγμή αυτή, για να αναπτύξετε περισσότερο τον κύκλο των συναναστροφών σας. Δώστε την προσοχή σας στις μετακινήσεις σας, όπου μπορεί να προκύψουν ανατροπές, που δεν είχατε υπολογίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως σας έχω ξαναπεί, η περίοδος αυτή δεν είναι καλή για την οικονομική σας υπόσταση, οπότε ξεχάστε για λίγο τα μακρόπνοα σχέδια, που αφετηρία τους έχουν αυτό το διάστημα. Βέβαια μπορείτε να βάλετε πλάνα, για μία επαγγελματική σας, δραστηριότητα, που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ