Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ενημερώθηκε: 13/01/22 - 19:40

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, όπου για τις επόμενες μέρες το τετράγωνο με τον πλανήτη Ουρανό είναι ενεργό και επηρεάζει τον Σταθερό Σταυρό, [Ταύρο, Λέων, Σκορπιό και Υδροχόο]. Ο ανάδρομος Ερμής έως τις 4 Φλεβάρη, θα δημιουργήσει τριγμούς στην επικοινωνία, ξαναβάζει τις αποφάσεις που είχαμε πάρει σε μία εκ νέου πορεία, είναι γενικότερα μία στιγμή, που οι καταστάσεις έχουν ένα πισωγύρισμα. Οι αλήθειες ζητούν την θέση τους και έως τις 16 Γενάρη, όλα θα έχουν μία εκρηκτική τάση, να φτάνουν στα όρια. Προσοχή σε όσους έχετε γεννηθεί, 30 Ιανουαρίου, 1 Μαΐου, 3 Αυγούστου, 3 Νοεμβρίου.

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, ο ανάδρομος Ερμής, σας βάζει σε μία αναστολή κάποιων καταστάσεων. Ίσως να αλλάξετε τα σχέδια σας λόγο συνθηκών που επικρατούν στο περιβάλλον σας, αλλά και λόγο οικονομικής πίεσης που νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής, έρχεται σε σύγκρουση με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, όπου υπάρχει μία μεγάλη έκρηξη γεγονότων σε αυτή την χρονική στιγμή. Μία περίοδος που όλα θα πρέπει να τα επανεξετάσετε και να παγώσουν προσωρινά κάποιες ενέργειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας επηρεάσει σε θέματα που αφορούν την γενικότερη επικοινωνία σας με άτομα που έχετε μία πιο μακρινή επαφή. Επίσης θα επηρεάσει την ψυχολογία σας, αλλά και αρκετά γραφειοκρατικά θέματα που μάλλον θα σας ταλαιπωρήσουν με τις αναβολές και τις καθυστερήσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μάλλον χαλάει την ψυχολογία σας. Όσον αφορά τον ανάδρομο Ερμή που ξεκινά σήμερα, θα είναι μία περίοδος που θα πρέπει να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και να ρυθμίσετε ένα θέμα σας, που έχει να κάνει με κάποιο σας, ακίνητο.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά απέναντι από το δικό σας ζώδιο και μάλιστα με μία δυστροπία λόγο της κακής όψης που σχηματίζει με τον πλανήτη Ουρανό. Προσοχή στις εντάσεις με τα πολύ δικά σας πρόσωπα, όπως επίσης, καλό είναι να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις, που δεν θα έχουν διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αρκετά κουραστεί με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά συγχρόνως, οι υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλές. Έτσι μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη, θα έχετε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα, που θα πρέπει να το φέρετε εις πέρας.

ΖΥΓΟΣ

Θα αρχίσετε σταδιακά να αναρωτιέστε για την προσωπική σας ζωή, για το τι πραγματικά περιμένετε από τον αισθηματικό σας τομέα, αλλά και πως θα το αποκτήσετε. Είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, η ενδοσκόπηση, σας είναι απαραίτητη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανήκετε στην ζωδιακή ομάδα, που θα έχετε μία αρκετά έντονα σύγκρουσιακή περίοδο με τους άλλους. Ίσως μάλιστα να μην μπορέσετε να παραβλέψετε κάποιες καταστάσεις, οπότε και θα ψάξετε, να βρείτε το δίκιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ανάδρομο Ερμή, Σελήνη απέναντί σας, αλλά και Άρη στο ζώδιο σας, είστε σε μία χρονική στιγμή που τα ανακλαστικά σας έχουν εξαφανιστεί. Νιώθετε νευρικοί, νιώθετε έντονα δυσαρεστημένοι με κάποια θέματα, αλλά έχετε και δυσκολία στο να κατανοήσετε τους άλλους. Προσοχή λοιπόν σε κάθε δραστηριότητα, που χρειάζεται την απόλυτη προσήλωση από σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει πολύ νευρικούς με οικονομικά θέματα, με εκκρεμότητες από το παρελθόν, αλλά και με κάποια μηνύματα που ποτέ δεν ήρθαν. Φροντίστε να ρίξετε τους τόνους και να βάλετε μία σειρά, σε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σας ζώδιο, με την δύσκολη γωνία που σχηματίζει με τον πλανήτη Ουρανό, δημιουργεί αρκετές ανατροπές που αφορούν τις βάσεις σας, τα σταθερά της ζωής σας. Έτσι αυτές τις μέρες μην αναρωτιέστε γιατί όλα είναι εναντίων σας, όταν πραγματικά υπάρχει έντονο ενεργειακό φορτίο που σας ταλαιπωρεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα μικρό ή μεγαλύτερο αλαλούμ θα συμβεί στην ζωή σας, με τον Ερμή να γυρνά ανάδρομος, έως και τις αρχές του Φλεβάρη. Ψυχολογικές μεταπτώσεις, έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν και επαγγελματικές ανατροπές, είναι το σκηνικό των ημερών.