Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 19/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 19/11/2021

Ενημερώθηκε: 18/11/21 - 18:53

Ζώδια: Σήμερα πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης, στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Είναι η πρώτη από μία σειρά εκλείψεων, που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα 2 χρόνια, στα δύο αυτά ζώδια. Στις 27.14 μοίρες του Ταύρου, στις 11.00 περίπου το πρωί, ώρα Ελλάδας, η Πανσέληνος και συγχρόνως (Έκλειψη), θα δημιουργήσει μία σειρά εξελίξεων, ανατροπών και έντονων γεγονότων.

Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), του τρίτου δεκαημέρου.

Θα κοιτάξουμε επίσης αν σε αυτά τα ζώδια έχουμε τον ωροσκόπο μας, το Μεσουράνημα, την Σελήνη, ή κάποιον πλανήτη μας, όπως επίσης σε ποιόν από τους 12 τομείς μας, γίνεται αυτό το αστρολογικό γεγονός.

Η έκλειψη, δεν δημιουργεί μόνο άσχημα γεγονότα, αλλά είναι η αιτία να δημιουργηθούν οι μεγάλες ευκαιρίες στην ζωή μας, όπου και φωτίζεται ένας τομέας μας με εξαιρετική επιτυχία.

Τι να περιμένουν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων:

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η έκλειψη θα είναι ο πρόδρομος, μιας σειράς εκλείψεων τα επόμενα 2 χρόνια, που θα επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση. Οι ευκαιρίες για επαγγελματική αναγνώριση δεν θα λείψουν και πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε μία νέα επαγγελματική στέγη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη της Σελήνης, που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, αφορά εσάς κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η στιγμή να κάνετε την επανάσταση σας, ακόμη και αν είστε σε μακροχρόνια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας, μία έκλειψη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σημαίνει, προβληματισμούς στα θέματα υγείας σας, αλλά και στην εργασία σας. Είναι αλήθεια ότι πολλοί από εσάς το περασμένο διάστημα, έχετε αλλάξει εργασιακό χώρο, ή έχουν γίνει αλλαγές, στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα σας δείξει την ολοκλήρωση κάποιων καταστάσεων, αλλαγή πλεύσης στην προσωπική σας ζωή και νέους στόχους. Η Αφροδίτη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, με μία πολύ θετική όψη με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, δημιουργεί ξαφνικές γνωριμίες και συναισθηματικές εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Σελήνης στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σημαίνει μία επαγγελματική δυνατότητα, μία έκρηξη δυνατοτήτων, που θα σας εξελίξουν το επόμενο διάστημα. Βέβαια οι ολοκλήρωση αυτών των καταστάσεων, μπορεί να μην ολοκληρωθούν άμεσα, αλλά να ξεκινήσουν από αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με το δικό σας ζώδιο. Μια σειρά εκλείψεων, που θα λάβουν χώρα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, στον ίδιο άξονα, θα διεγείρουν θέματα σπουδών, ταξίδια, νομικές υποθέσεις. Το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσει τις αλλαγές αυτές, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας κάνει περισσότερο ερωτικούς και νιώθετε απελευθερωμένοι από παλιές καταστάσεις, που σας καταδυνάστευαν.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, αυτή η περίοδος σημαίνει, οικονομικές και συναισθηματικές αλλαγές, που αγγίζουν τα όρια μιας υπερβολής. Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, οι καταστάσεις θα είναι αρκετά πιο έντονες και απόλυτα ανανεωτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η έκλειψη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι μία υπενθύμιση ότι έχετε φτάσει σε ένα τελείωμα μιας εποχής, μιας κατάστασης, ή μιας διαφορετικής προσέγγισης με ότι ίσχυε μέχρι τώρα στην ζωή σας. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη, να μεταβείτε σε διαφορετικές συνθήκες, που ίσχυαν έως τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη Σελήνης, ενεργοποιεί την εργασία σας, αλλά και την υγεία σας. Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να κάνετε μία αλλαγή, που αφορά την εμφάνιση σας, το σώμα σας, αλλά και στον τρόπο που παράγετε έργο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία έκλειψη στον τομέα των δημιουργικών σας ταλέντων, των παιδιών και του έρωτα, μάλλον αφυπνίζει τις εσωτερικές σας ανάγκες και σας κάνει περισσότερο ενεργούς σε αυτούς τους τομείς. Η Αφροδίτη επίσης στο δικό σας ζώδιο, επισφραγίζει την συναισθηματική σας αλλαγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι θα αλλάξει με αυτή την έκλειψη, στην οικογενειακή σας κατάσταση, ακόμη και στον τόπο της κατοικίας σας. Οι ρίζες σας ενδέχεται να υποστούν μία αναγκαστική διαφοροποίηση, όχι απαραίτητα άσχημη.

ΙΧΘΥΕΣ

Έως τον Οκτώβριο του 2023, θα έχετε μία πιο ενεργή καθημερινότητα, όπου οι συνεχόμενες εκλείψεις σε αυτόν τον άξονα, (Ταύρο – Σκορπιό), θα επιφέρει αλλαγές, με τα συγγενικά σας πρόσωπα, με τις μετακινήσεις σας και γενικότερα, τον τρόπο σκέψης σας.