Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 29/10/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 29/10/2021

Ενημερώθηκε: 28/10/21 - 19:28

Ζώδια: Η Σελήνη σήμερα προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα και δέχεται την Κρόνια δύσκολη όψη αντίθεσης, που δυσκολεύει τα συναισθήματα μας, μας δίνει την αίσθηση της μοναξιάς, όπως επίσης την Ουράνια δύσκολη όψη τετραγώνου, μαζί της, όπου θα υπάρξουν και πάλι κακές ειδήσεις, που θα μας σοκάρουν. Είναι μία μέρα που μας προσγειώνει και πάλι σε μία δύστροπη καθημερινότητα, με πολλές αντιθέσεις, κακή ψυχολογία και γίνεται Πρόδρομος μιας δύσκολης περιόδου που έρχεται.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Μία περίεργη μέρα η σημερινή, που σας βάζει και πάλι τα ερωτήματα, … είμαι στην σωστή κατεύθυνση ?, έκανα καλή διαχείριση στα συναισθήματα μου ?. Έτσι θα βρεθείτε σε μία κατάσταση, που τα ερωτήματα σας, θα απαντώνται από γεγονότα, που θα επιβεβαιώνουν τους φόβους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μία γενικότερη αναστάτωση, που προέρχεται από τους άλλους, προς εσάς. Είναι ίσως οι κακές συμπεριφορές που θα σας δημιουργήσουν μια μπερδεμένη ψυχολογία και θα σας κάνουν να σκεφτείτε, ότι δεν το αξίζετε όλο αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η μέρα αυτή είναι αρκετά πολύπλοκη και πολύβουη. Δεν θα πρέπει να δίνετε πολλές πληροφορίες στους άλλους, με κίνδυνο να είστε εκτεθειμένοι σε κάτι που δεν θα γίνετε συνεπείς λόγο των καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, θα υπάρξουν αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις, που θα προέλθουν από την κακή διαχείριση κάποιων οικονομικών σας πόρων. Γενικότερα, θα παρουσιαστούν εκκρεμότητες από το παρελθόν, που μπορεί να έχουν και νομικές προεκτάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, για δεύτερη μέρα, θα έρθει σε δύσκολη όψη με Ουρανό, Κρόνο και Ήλιο, κάτι που θα σας μετατρέψει την μέρα σε ένα επικίνδυνο ναρκοπέδιο. Αφήστε τα μεγάλα σχέδια για αργότερα και ασχοληθείτε με ότι πιο απλό και ανώδυνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η μέρα αυτή, θα σας δημιουργήσει μία αμηχανία, στον τρόπο που οι άλλοι επικοινωνούν μαζί σας και γενικότερα τον τρόπο που σας προσεγγίζουν. Επίσης θα υπάρξει μία πτώση της φυσικής σας ενέργειας, με αποτέλεσμα να νιώσετε αδυναμία και κακή υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, είναι μία δύσκολη μέρα σε οικονομικά θέματα, αλλά και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Μπορεί μάλιστα να προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα για να δείτε βελτίωση των καταστάσεων, αλλά η περίοδος αυτή, ακόμη δεν έχει εκτονωθεί και δεν μπορεί να κλείσει ο κύκλος των δοκιμασιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η μέρα αυτή είναι αρκετά δύσκολη σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν και να μειώσουν την προσωπικότητα σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που μάλλον κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας, η μέρα αυτή θα έχει εναλλαγές διάθεσης και μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν θα έχετε πολλά κέφια, να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως μάλιστα να έχετε αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, χωρίς να διαθέτετε πολύ ενέργεια, για να το βγάλετε εις πέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, όπου κάποιες κινήσεις που είχατε κάνει κατά το παρελθόν, σας έχουν απογοητεύσει. Προχωρήστε σήμερα με ηρεμία και μην ανοίγετε αρκετά το πορτοφόλι σας, αλλά ούτε και την αγκαλιά σας, σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, συνεχίζετε να ασχολείστε με την προσωπική σας ζωή. Ίσως μάλιστα να πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, αν καταλάβετε ότι τα συναισθήματα σας, δεν έχουν τον σωστό αποδέκτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με μπλοκαρισμένα τα συναισθήματα σας σήμερα, θέλετε να βάλετε σε σειρά τις καταστάσεις. Είναι δύσκολο να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε αυτή την χρονική στιγμή, απλά μην αφήσετε να χαθεί η εμπιστοσύνη που τρέφουν κάποιοι άνθρωποι για σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ