Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 18/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 18/11/2021

Ενημερώθηκε: 17/11/21 - 19:13

Ζώδια: Όπως έχω ξαναπεί, οι περίοδος αυτή είναι δύσκολη και δημιουργεί αστάθεια, κάνοντας την καθημερινότητα μας αρκετά πολύπλοκη. Σήμερα η Σελήνη έρχεται σε σύνοδο, με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό και όλη αυτή η ενέργεια μία μέρα πριν την έκλειψη της Σελήνης, στο ζώδιο του Ταύρου. Διανύουμε μία περίοδο ξαφνικών γεγονότων, καταστάσεων που σοκάρουν και χρειάζεται να έχουμε, πολύ γερά νεύρα και να κάνουμε, σωστούς χειρισμούς, για να διασχίσουμε αλώβητοι, αυτή την χρονική περίοδο.

Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία κουραστική μέρα, όπου πολλές οικονομικές υποθέσεις θα έρθουν να σας θυμίσουν, ότι οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί, με τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί επίσης να έρθετε σε αντιπαράθεση με έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, που θα σας κουράσει και θα σας εκνευρίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, οι μέρες αυτές έχουν αποδειχθεί αρκετά δύσκολες. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά από εκείνα που πιστεύατε ως τώρα, για τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, ή για κάποιον συνεταιρισμό, που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς έχει εξελιχθεί. Μεγάλη προσοχή να δώσετε εσείς που έχετε γεννηθεί, 1 – 2 – 3, Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, κυρίως τους γεννημένους, 2 – 3 – 4, Ιουνίου, θα υπάρξουν παρασκηνιακές υποθέσεις, όπου θα σας δημιουργήσουν αναστατώσεις και δυσκολίες στα σχέδια σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Κρατείστε το στόμα σας κλειστό, γιατί, θα υπάρξει πρόσωπο στο επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας εκθέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μία τάση, όπου θέλετε να αλλάξετε και να απαλλαγείτε, από καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, αλλά εσείς έχετε πλέον αποφασίσει να μην σκύβετε το κεφάλι, σε καταστάσεις και πρόσωπα που δεν έχουν εκτιμήσει αυτά που έχετε κάνει για εκείνα.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, να έρχεται σε σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανό, αλλά και αντίθεση με τον Άρη, είναι η στιγμή των μεγάλων αλλαγών, στην καριέρα σας. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί, 4 – 5 – 6, Αυγούστου, βρίσκεστε σε μία περίοδο, όπου όλα έχουν αλλάξει και όλα σας φωνάζουν, ότι η αλλαγή είναι μονόδρομος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η Σελήνη, Ουρανός, Αφροδίτη και Άρης, βρίσκονται σε θετική γωνία με το δικό σας ζώδιο. Είναι η περίοδος των ευκαιριών, η περίοδος που γεννά νέες συνθήκες και σας προτρέπει να αφήσετε ότι παλιό και αναχρονισμένο, για νέες συνθήκες, που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε, τον ψυχισμό σας και γενικότερα, να αναβαθμίσετε την ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία αρκετά ζόρικη περίοδος με τα οικονομικά σας. Ίσως μάλιστα σήμερα να βρεθείτε μπροστά σε κάποιες υποχρεωτικές αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε, ώστε να μην κινδυνέψουν τα κεκτημένα σας. Προσοχή σε οικονομικά ρίσκα και σε υπογραφές που αφορούν χρηματικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, των σχέσεων σας γενικότερα, χρειάζονται παραπάνω φροντίδα. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις, παράπονα και ξεκαθαρίσματα στην συναισθηματική σας ζωή, ακόμη και σε μία συνεργασία, που οι όροι δεν ήταν ξεκάθαροι από την αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα υπάρξει η αίσθηση μάς έντονης ενέργειας, στο σώμα σας, αλλά και γενικότερα στην διάθεση σας. Καλό είναι μην κολλάτε σε λεπτομέρειες, κουβέντες και γεγονότα, που σας εκνευρίζουν και σας δημιουργούν κακή ψυχολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα τακτοποιήσετε κάποιες συναισθηματικές σας υποθέσεις, που για κάποιο λόγο νιώθετε ότι χρειάζονται την φροντίδα σας. Γενικότερα θα επικεντρωθείτε στα παιδιά σας, αν είστε γονείς και σε καινούριους στόχους, που θα έχουν μία εξαιρετικά καλή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα, ακόμη και αν έχετε δίκιο, μην στηρίζετε με εγωισμό την γνώμη σας, όταν για κάποιους λόγους, οι άλλοι είναι εναντίων σας. Γενικότερα οι συγκρούσεις σε περιόδους όπως αυτή, που υπάρχουν εκλείψεις στον Σταθερό σταυρό, δεν σας ευνοούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία θα είναι πολύ έντονη αυτή την περίοδο, με την καλή ή την άσχημη έννοια. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν λόγια των άλλων και δώστε εμπιστοσύνη σε αυτά που νιώθετε και είναι η δική σας αλήθεια.