Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ενημερώθηκε: 19/01/22 - 18:34

Ρεπόρτερ: Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντας ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό, μία θετική στιγμή για τους Υδροχόους, Δίδυμους και Ζυγούς της πρώτης μέρας. Η Σελήνη στο τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα, δέχεται επίσης μία θετική όψη με τον Άρη, ενεργοποιεί την συναισθηματική ζωή των Τοξοτών και των Λεόντων, του τρίτου δεκαημέρου.

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η θετική στάση σήμερα της Σελήνης και του Άρη, απέναντι στο δικό σας ζώδιο, θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα, με θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ίσως να φλερτάρετε ή να νιώσετε την ανάγκη, να ανεβάσετε την ψυχολογία σας, μέσα από ανάλαφρες συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αρκετά έτοιμοι να αναλάβετε νέες εργασιακές συνθήκες, να ανοίξετε νέους ορίζοντες, επαγγελματικούς, αλλά και προσωπικούς. Ο Άσσος σήμερα στο μανίκι σας είναι, ένα χρηματικό κέρδος, ή μία αγορά που θα είναι αρκετά επιτυχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους της πρώτης μέρας, θα κάνετε μία σημαντική γνωριμία, ή ένα σημαντικό πρόσωπο, θα σας ευνοήσει κυρίως στα επαγγελματικά σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, μην αφήσετε μία ευκαιρία, να πάει χαμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε επιτέλους ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ οι συνθήκες που θα επικρατήσουν, θα βοηθήσουν να έχετε και την καλύτερη ψυχολογία. Ένα οικονομικό θέμα θα έχει καλό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, στο τρίτο δεκαήμερο, γίνεται πιο αισιόδοξη και γεμίζει με θετική ενέργεια την μέρα σας. Για σας που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα, θα έχετε μία γνωριμία, ή μία ευχάριστη εξέλιξη στην μέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και έχετε λίγο γκρίνια αυτές τις μέρες, σήμερα θα έχετε με κάτι ευχάριστο να ασχοληθείτε. Μπορεί να πάρετε μία επιβράβευση μέσα από τα επαγγελματικά σας, αλλά επίσης θα ασχοληθείτε με την διαμόρφωση του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι ευκαιρίες να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, να επικοινωνήσετε και να μετακινηθείτε, είναι στο μενού της μέρας αυτής. Ίσως μάλιστα να μιλήσετε με πρόσωπο που είχατε για πολύ καιρό να μάθετε νέα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, μία οικονομική διευκόλυνση, θα σας κάνει να είστε χαλαροί με τις γενικότερες υποχρεώσεις σας. Φροντίστε να ανανεώσετε τον χώρο σας, να μιλήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να απομακρυνθείτε από τοξικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα, ενεργοποιεί την θετική πλευρά σας, είναι μία θετική στιγμή που θα σας δώσει την δυνατότητα να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, ακόμη και να μην είναι εύκολα, στο μάτι και τις δυνατότητες των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες καταστάσεις, είτε συναισθηματικές, είτε υλικές και επαγγελματικές. Βέβαια μην έχετε υπεραισιοδοξία και προπάντων, μην νιώθετε λάθος πράγματα, που θα σας βάλουν σε συναισθηματικούς μπελάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο, αρχίζει η περίοδος των γενεθλίων σας, οπότε και θα στραφούν τα φώτα απάνω σας, είτε θετικά, είτε για δύσκολους λόγους. Για σας που έχετε γεννηθεί σαν σήμερα, θα έχετε μία γενέθλια χρονιά, με πολλές ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία μέρα με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, που σίγουρα θα μπορέσετε να τις φέρετε εις πέρας. Ο Ήλιος πλέον στο δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι, φροντίζει την υγεία σας, αλλά θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ψάξετε στα κρυφά σημεία του υποσυνείδητου σας.