Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 10/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 10/11/2021

Ενημερώθηκε: 09/11/21 - 18:28

Ζώδια: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, μία δύσκολη επίσης θέση, που οι πλανητικές επιρροές, δεν θα τις δώσουν πολλά περιθώρια να λειτουργήσει με υγιή τρόπο. Σε σύνοδο ο Ερμής με τον Άρη, σε τετράγωνο με Κρόνο και Σελήνη. Μία μέρα που αναδύονται εντάσεις, στρατηγικές και κακή ψυχολογία. Τα νέα θα είναι αναμενόμενα, αλλά η σκληρότητα θα αρχίσει να ρίχνει και πάλι την ψυχολογία μας. Είναι μία δύσκολη μέρα για Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους και Λέοντες, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο πενθήμερο, αυτών των ζωδίων.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Τελικά τα οικονομικά σας έχουν γίνει βραχνάς και θέλετε να τακτοποιήσετε πολλά θέματα, αλλά προς το παρόν υπάρχουν εμπόδια. Επίσης η προσωπική σας ζωή, κυρίως για σας του δευτέρου πενθημέρου, έχει αρχίσει να παρουσιάζει συμπεριφορές, που δεν περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας που ανήκετε στο δεύτερο πενθήμερο, είναι η περίοδος που δοκιμάζονται τα νεύρα σας. Λίγο οι σχέσεις σας, που δεν βρίσκονται ουσιαστικά δίπλα σας, λίγο ο επαγγελματικός σας χώρος, που μέσα εκεί υπάρχουν τοξικές συμπεριφορές, έχετε αρχίσει και βάζετε πλώρη για νέα λιμάνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα δεχθείτε μία πίεση, τόσο επαγγελματική, όσο και λεκτική από πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Χρειάζεστε πολύ προσοχή, για τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε, αλλά και σε ποιους και για ποιο λόγο, θα ανοίξετε το πορτοφόλι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία μέρα αρκετά απαιτητική για σας, όπου δύσκολα θα μπορέσετε να είστε ήρεμοι, ή και αμέτοχοι σε καταστάσεις που θα συμβούν. Η Σελήνη, που αντιπροσωπεύει το ζώδιο σας, βρίσκεται σε αφιλόξενο έδαφος, με πολλές δύσκολες πλανητικές επιρροές.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον, από κάθε άποψη. Κυρίως εσείς του δευτέρου πενθημέρου, θα έχετε μία κακή διάθεση, που σίγουρα δεν την έχετε δημιουργήσει μόνοι σας. Οι συνθήκες σας αποτρέπουν να κάνετε το καλύτερο για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία απαιτητική μέρα για σας, όταν ο Ερμής, κυρίαρχος του ωροσκοπίου σας, θα κάνει σύνοδο με τον Άρη. Είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε την καθημερινή πίεση και θα πρέπει να απομακρυνθείτε, από λεκτικές προκλήσεις, που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η απαιτητική αυτή περίοδος, κυρίως στα οικονομικά σας θέματα, κάνει την μέρα αυτή πολύ επικίνδυνη στην διαχείριση των χρημάτων σας. Η Σελήνη επίσης, σε σύνοδο με Κρόνο, από τον τομέα που αφορά και τα παιδιά σας, φέρνει στην επιφάνεια απαιτήσεις από εκείνα, που δεν μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ένα διάστημα, που πραγματικά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το κάθε τι που παρουσιάζεται, διότι είναι επαναλαμβανόμενα και κουραστικά αυτά που σας συμβαίνουν. Εσείς του δευτέρου πενθημέρου, θα έχετε μία τάση για καυγάδες και πάρτε τον χρόνο σας για να επεξεργαστείτε τα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αρκετά απαιτητική μέρα, με τον Ερμή και Άρη σε σύνοδο, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Εκτός από την κακή ψυχολογία σας, λόγο εξωτερικών θεμάτων που αφορούν την επικαιρότητα, θα υπάρξουν εχθρικές συμπεριφορές από πρόσωπα που συνεργάζεστε, ή βρίσκονται στον ίδιο εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία περίοδος, όπου θα ζήσετε ένα [ξεκαθάρισμα], στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στα οικονομικά σας, που έχουν για κάποιο λόγο, μία σύνδεση αυτά τα δύο. Φυσικά, κανείς με το ζόρι δεν θα σας πάρει χρήματα, αν δεν συντελέσετε και εσείς σε κάποια, [δωρεά], που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα δεχθεί τις απαιτητικές όψεις του Ερμή, Άρη και Κρόνου, κάτι που δείχνει μία έντονη ενέργεια, να μπλοκάρει την επικοινωνία σας, αλλά και να μην σας αφήνει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα έχετε μία περίεργη ψυχολογία που σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από καταστάσεις και γεγονότα, που δεν είναι φιλικά προς εσάς. Ξεχάστε τις οικονομικές δοσοληψίες και αποφύγετε τα σχέδια, για κάποιες μελλοντικές καταστάσεις.