Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 17/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 17/11/2021

Ενημερώθηκε: 16/11/21 - 18:33

Ζώδια: Σήμερα κορυφώνεται η αντίθεση του Άρη, (που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού), με τον Ουρανό, (που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου). Πραγματικά είναι μία πολύ εκρηκτική μέρα, με εμμονικές καταστάσεις, που πυροδοτούν αντιδράσεις, όπου δεν υπάρχουν όρια. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην πέσουμε στην παγίδα μιας έντονης αντιπαράθεσης με τους άλλους. Η όψη αυτή πραγματοποιείται δύο μέρες πριν την έκλειψη Σελήνης, που γίνεται στον ίδιο άξονα, (Ταύρου, Σκορπιού). Μία ακόμη ένδειξη ότι οι καταστάσεις έχουν ξεφύγει από την λογική και την ηρεμία, που είναι συστατικά, μιας καλής σχέσης με το περιβάλλον μας.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας, αλλά και οι σχέσεις σας με άλλα πρόσωπα, που έχετε μαζί τους, οικονομικές δοσοληψίες, θα είναι στα θέματα που θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Ακόμη και να μην έχετε κανένα ιδιαίτερο λόγο να ανησυχείτε για την οικονομική σας υπόσταση, ένα γεγονός, ή ακόμη και μία κατάσταση, θα σας δημιουργήσει μία ανατροπή σε αυτό τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε μία απαιτητική εβδομάδα, με καταστάσεις που μάλλον τις περιμένατε και τώρα έχουν έρθει, για να σας επιβεβαιώσουν αυτά που εσείς πιστεύατε. Οι σχέσεις είναι το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει, εφόσον πιέζεστε με καταστάσεις, που έχουν φτάσει στην ολοκλήρωση, της πορεία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αλλαγών, που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, την εργασία, την καθημερινότητα σας, αλλά και τους κρυφούς εχθρούς σας. Η επερχόμενη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, ήδη σας έχει αναστατώσει, βάζοντας το απρόοπτο στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, δημιουργεί την επιθυμία να βάλετε επανεκκίνηση στις επιθυμίες σας, τους στόχους, τα σχέδια σας, ακόμη και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Είναι καιρός για ένα [restart], στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό, με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, σας δημιουργεί υπερδιέγερση σε θέματα, οικογένεια και καριέρα. Σας ταλαιπωρούν οι υποχρεώσεις και σίγουρα, δεν θα μπορέσετε εύκολα να βάλετε σειρά σε καταστάσεις που αφορούν, αυτούς τους δύο τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση του πλανήτη Άρη, με τον πλανήτη Ουρανό, δημιουργεί μία έντονη καθημερινότητα, που άλλες φορές σημαίνει έκρηξη ιδεών και δραστήρια επαφή με τους άλλους, αλλά μπορεί να ξεφύγει όλη αυτή η εγρήγορση και να καταλήξει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Όλα είναι στο χέρι σας και να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Μία περίοδο έντασης σε θέματα που αφορούν, τα οικονομικά σας, αλλά και τα συναισθήματα σας. Ίσως μάλιστα ήρθε ο καιρός να φροντίσετε και να νοικοκυρέψετε την ζωή σας, που κάποιες επιλογές, σας έχουν δημιουργήσει μία όχι και τόσο ευχάριστη κατάσταση. Είναι καθαρά θέμα επιλογών και αυτό πρέπει να το εντοπίσετε, με ξεκάθαρη σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει η αντίθεση Άρη – Ουρανού, που φυσικά αφορά το δικό σας ζώδιο. Επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σας, τις συνεργασίες σας και γενικότερα τον τρόπο που έχετε κτίσει τις επαφές σας με τους άλλους. Ήρθε η στιγμή, που θα πρέπει να εντοπίσετε τα σωστά και τα λάθη, που αφορούν τους σημαντικούς σας ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό, θέλει να σας ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορείτε να γεμίσετε με τόσες πολλές υποχρεώσεις, γιατί απλά θα δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Προσέξτε την υγεία σας, αλλά και κάποιες [κρυφές] ενέργειες από τους άλλους, που θα σας δημιουργήσουν ένταση και άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία δύσκολη μέρα για σας, που θα δημιουργήσει ανασφάλεια σε συναισθηματικά θέματα, αλλά και σε υποθέσεις που έχουν μείνει ανοικτές, λόγο υποχρεώσεων σας. Μην αφήσετε τα συναισθήματα σας, να σας ορίζουν και να σας δημιουργούν τροχοπέδη, σε κάθε σας επιδίωξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση του Άρη – Ουρανό, στον τομέα της καριέρας σας, δημιουργεί έντονο νευρικό κλίμα στον χώρο της εργασίας σας. Είναι η στιγμή που πρέπει και εσείς να ρίξετε τους τόνους, γιατί όλα [φωνάζουν], ότι θα υπάρξουν ανατροπές.

ΙΧΘΥΕΣ

Με κάποιες δυσκολίες στον τομέα της επικοινωνίας σας, των ταξιδιών, των σπουδών και γενικότερα του τρόπου που σκέφτεστε, ξεκινά αυτή η πολύ κρίσιμη εβδομάδα. Ρίξτε τους τόνους και μην πάρετε καμία απολύτως σοβαρή απόφαση, εφόσον οι ανατροπές καραδοκούν.