Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 03/05/22 - 23:57

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Μία επίσης θετική όψη σήμερα, εκτός από Δία – Πλούτων, [που ανέφερα χθες], θα είναι το εξάγωνο Άρη με Ουρανό, όπου βοηθά να κάνουμε την υπέρβαση μας και να νιώσουμε απαλλαγμένοι από περιορισμούς.

Είναι μία στιγμή που χρειαζόμαστε να βάλουμε την ανεμελιά στην ζωή μας, έστω και για πολύ λίγο.

Τα ζώδια του Νερού και της Γης, θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες και κυρίως, καλύτερη ψυχολογία.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλή μέρα για να δημιουργήσετε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα σας βοηθήσουν και θα μπορέσετε να βρεθείτε με πρόσωπα, που σας ενώνουν κοινά μυστικά. Τα οικονομικά σας, χρειάζονται καλύτερη διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερη μέρα, με έντονα συναισθήματα, που δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό να τα γνωστοποιήσετε στους άλλους, ακόμη και αν τους φέρουν σε αμηχανία. Μην ξεχνάτε ότι τα γεγονότα θα είναι καταιγιστικά αυτή την περίοδο, με περισσότερη ένταση, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικοί θα είναι σήμερα οι στόχοι σας, ενώ θα σας βοηθήσουν πρόσωπα που βρίσκονται στο συγγενικό σας περιβάλλον. Επίσης εσείς των πρώτων ημερών, καλό είναι να επανεξετάσετε ένα θέμα, έως τις 19 Ιουνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αρκετά έντονα επαγγελματικά γεγονότα ξεκινά η μέρα σας, όπου θα έχετε την επιθυμία να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές απέναντι σας, που σας έχουν κουράσει. Θα υπάρξουν βέβαια ευκαιρίες, όπου δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να φύγουν.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά οφέλη θα έχετε σήμερα, όπως επίσης μπορεί να κάνετε μία καλή επαγγελματική συμφωνία, που θα σας βοηθήσει στα εισοδήματα σας. Επίσης, θα δεχθείτε μία φροντίδα, από πρόσωπο που δεν περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίζουν και σήμερα να συμβαίνουν πολύ καλά γεγονότα, που μάλιστα, θα παρουσιάζονται με ένα περίεργα ξαφνικό τρόπο, που θα σας αφήσουν εκστασιασμένους. Για σας τους Γεννημένους, 6, 7, και 8 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστεί μία ευκαιρία σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Είστε γεμάτοι από ανησυχία για μία επαγγελματική σας υπόθεση, που μάλιστα θα προσπαθήσετε να την κατευθύνετε για να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Βέβαια θα έχετε λίγες πιθανότητες να κερδίσετε τους στόχους σας, χωρίς την βοήθεια ατόμων που είναι σε θέσεις κλειδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή στιγμή για να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση, να θέσετε τα ζητούμενα σας και να τα απαιτήσετε από τους άλλους. Βέβαια χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, οι καλές στιγμές, έχουν αρχίσει πάλι και λιγοστεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η στιγμή που θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, την συγκατοίκηση με κάποιο πρόσωπο, ή τον χώρο της εργασίας σας. Είναι σίγουρο ότι όποια απόφαση και να πάρετε, κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μία αρκετά εξωστρεφή στιγμή, όπου χρειάζεστε να μοιραστείτε με τους άλλους τα συναισθήματα σας, όπως επίσης και να κάνετε έργο τις επιθυμίες σας. Τίποτα από αυτά που νιώθετε δεν είναι κακό, θα πρέπει όμως να καταλάβετε και τα όρια, αλλά και τα συναισθήματα των άλλων, ακόμη και αν είναι τελείως διαφορετικά με τα δικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα και σήμερα, με έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο, θα σας δώσουν το κάτι παραπάνω από ότι στην ουσία περιμένατε. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι βρίσκεστε σε μία περίοδο, που όλα χρειάζονται την απόλυτη προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σε μία επίσης καλή μέρα, με εξελίξεις που θα συμβούν είτε το θέλετε είτε όχι. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν και απολαύστε και σήμερα, την καλή διάθεση που έχουν οι πλανήτες για σας