Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
Ενημερώθηκε: 07/12/21 - 22:27
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, σχηματίζει κατά την διάρκεια της μέρας δύσκολη όψη με τους πλανήτες Ουρανό και Κρόνο. Βέβαια έχουμε και τον Άρη να περνά πάνω από την μοίρα της έκλειψης της 19 Νοεμβρίου, ενεργοποιώντας την, για δεύτερη φορά. Χρειάζεται λοιπόν αρκετή προσοχή, εφόσον οι ενέργειες δεν είναι καλές και βάλλεται η ψυχολογία μας, λόγο πολλών γεγονότων που θα συμβαίνουν, όχι απαραίτητα στην δική μας ζωή, αλλά στο ευρύτερο κοινωνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης ο Άρης δημιουργεί τετράγωνο με τον Δία, μία δύσκολη επίσης όψη που δείχνει την κακή διαχείριση της εξουσίας, των νόμων και σαν αποτέλεσμα έχει την ένταση που γίνεται από γρήγορες και απρόσεκτες αποφάσεις.

Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια: 

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, ο Άρης γίνεται αρκετά πιεστικός, σε θέματα εργασιακά, οικονομικά, αλλά και σε συναισθήματα, που δεν έχουν βγει στην επιφάνεια, ώστε να εκτονωθούν. Χρειάζεστε τον χρόνο σας, για να δαμάσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας, υπάρχουν αρκετές σκέψεις που σας σπρώχνουν να πάρετε  αποφάσεις. Μην βιάζεστε να κάνετε τις κινήσεις που έχετε προγραμματίσει, σε μία αρκετά έντονη μέρα, που δεν σας δίνει την επιβεβαίωση, της επιτυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας ιδίως που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε την τάση να καταφεύγετε σε ακραίες κινήσεις. Γενικότερα και για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας, η ένταση που σας δημιουργούν διάφορες καταστάσεις, δεν θα μπορέσετε με ευκολία να τις διαχειριστείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία θέση αμυντική, πάνω σε προσωπικές υποθέσεις, σχέσεις και συναισθήματα που βλέπετε ότι η αποδοχή των άλλων, σας κουράζει. Καλό είναι σήμερα να μην κάνετε οικονομικές κινήσεις, που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη και την Σελήνη σήμερα να ταλαιπωρούν την προσωπική σας ζωή, θα είστε σε μία όχι και τόσο καλή στιγμή, στο να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Επίσης καλό είναι να αποφύγετε συνεργασίες και κάθε τι που αφορά οικονομικές δοσοληψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, η κούραση και ο εκνευρισμός, για τις υποχρεώσεις σας, θα γίνει πολύ έντονος και μάλλον θα πληρώσουν τον εκνευρισμό σας και κάποιοι που δεν φταίνε. Είναι μία μέρα που καλό είναι να εκτονωθείτε με την γυμναστική, ή την ενασχόληση, με το σπίτι σας.  

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα αυτή είναι της υπερβολής και μάλλον θα πρέπει να κάνετε  μία υποχώρηση σε ότι αφορά τις αγοραστικές σας επιθυμίες. Ίσως μάλιστα να σας απογοητεύσουν κάποια πρόσωπα, οπότε και θα χρειαστείτε μία επιβεβαίωση, που καλό είναι να την αποφύγετε, γιατί θα πέσετε σε λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η μέρα αυτή είναι από τις αρκετά δύστροπες του μήνα. Θα έχετε αρκετές διενέξεις με κάποια πρόσωπα που πιστεύουν ότι μπορούν να σας εξουσιάσουν με το να σας φτάνουν στα όρια σας, ίσως και να τα υπερβαίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δημιουργεί δύσκολη όψη με τον Δία, όπου και είναι κυβερνήτης σας. Θα σας οδηγήσει σε υπερβολές και ψυχολογικές μεταπτώσεις και καλό είναι να αποφύγετε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή, που μάλλον θα σας οδηγήσουν σε ένα μεγάλο αλαλούμ κακών συμπεριφορών.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μία πολύ δυνατή αστρολογικά στιγμή, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας μία περίοδο θετικών αλλαγών στην ζωή σας. Σήμερα όμως, το πλανητικό σκηνικό λέει ότι, η κάθε σας κίνηση πρέπει να γίνεται με προσοχή και ιδίως, αν σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, δεν έχει την καλύτερη αντιμετώπιση από τον Ουρανό και τον Κρόνο, οπότε και εσείς που ανήκετε στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε κακή ψυχολογία. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, ρίξτε τους τόνους και μην ρισκάρετε αν πρώτα δεν ελέγξετε όλες τις παραμέτρους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δυσκολίες σήμερα θα ανήκουν στα εργασιακά σας θέματα, αλλά και σε θέματα υγείας. Είναι γενικότερα μία μέρα απροσεξίας, κακής εκτίμησης των γεγονότων και των καταστάσεων. Καλύτερα να γίνετε παρατηρητής μιας υπόθεσης, παρά να εμπλακείτε σε αυτή, με άγνωστα αποτελέσματα.