Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 11 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 11 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 11/05/22 - 08:53

Zώδια: Σήμερα θα συμβεί μία πολύ σημαντική πλανητική αλλαγή. Ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο, έως τις 28 Οκτωβρίου 2022 και θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Ο Δίας στην νέα του θέση, θα μας κάνει περισσότερο ανοικτούς, σε νέα δεδομένα, ενώ πολλοί θα αναζητήσουν νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και διαβήματα, που θα έχουν το χρώμα της αισιοδοξίας και της εξωστρέφειας. Είναι καιρός να δούμε τις θετικές εξελίξεις σαν μονόδρομο και να ζητήσουμε από το σύμπαν πράγματα, που θα μας κάνουν περισσότερο ευτυχισμένους.

ΚΡΙΟΣ

Για όσο καιρό ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε ευκαιρίες και εξελίξεις. Τίποτα δεν θα μένει στάσιμο και το ρίσκο θα έχει την πρωτοκαθεδρία στην καθημερινότητα σας. Προσοχή βέβαια να δώσετε στις βιαστικές αποφάσεις, στον εγωισμό που θα πρέπει να ελαττώσετε και τον θυμό, που θα πολλαπλασιάζει την τάση να ελέγχεστε, από τα λάθη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας γεμίζει ψυχικά αποθέματα, για να νιώσετε άτρωτοι στις δυσκολίες που υπάρχουν. Ομπρέλα προστασίας σε δυσκολίες, αλλά και ετοιμάζει το έδαφος, σε νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ δυνατή ώθηση από τον Δία, ώστε να αναπτύξεις τις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και να γίνετε πιο κοινωνικοί, με μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Νέοι στόχοι θα μπουν στην ζωή σας, βάζοντας την μετριότητα στην άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας βοηθήσει να εξελίξετε την καριέρα σας, ή ακόμη και να κατακτήσετε στόχους που μπορεί να ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθούν πιο πριν. Βέβαια για οποιαδήποτε απόφαση, καλό είναι να σκέφτεστε κάθε ενδεχόμενο, γιατί σε περιόδους ευκαιριών, καραδοκούν οι επιτήδειοι και οι καιροσκόποι, που θέλουν να πάρουν κάτι που ανήκει μόνο σε σας.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού, θα σας φέρει επιτυχημένες επιλογές, αλλά και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ελπίδα για ότι συμβαίνει, ή πρόκειται να συμβεί. Ο Δίας στην νέα του θέση, σας κάνει πνευματικά ανήσυχους και θα σας χαρίσει αρκετά ταξίδια, που μπορεί να κάνετε με το σώμα σας, αλλά και την νοητική σας δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας θα σας αναγεννήσει μέσα από τον Κριό, θα σας γεμίσει δύναμη για το μέλλον, αλλά και θα φροντίσει τα οικονομικά σας. Μπορεί να δυναμώσετε την θέση σας, κοινωνική, οικονομική και ψυχική, μέσα από νέες ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα διαγράψουν νέους προορισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι, θα φροντίσει ώστε να έρθουν στην ζωή σας νέοι συνοδοιπόροι. Ο τομέας των σχέσεων, αλλά και των συνεργασιών, θα σας γεμίσουν με νέες εμπειρίες, ενώ η ολοκλήρωση μιας σχέσης, σε ένα βήμα με περισσότερο κοινωνική αποδοχή, είναι εκείνα που χαρακτηρίζουν τον πλανήτη της επέκτασης και της γενναιοδωρίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Κριού, θα ενεργοποιήσει τις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις. Πολλές ευκαιρίες θα σας δοθούν σε αυτόν τον τομέα, ενώ μία αλλαγή, είναι πολύ πιθανή, όταν μάλιστα ακολουθούν μεγαλύτερες απολαβές, από ότι πιο πριν. Επίσης, η υγεία σας, η φυσική σας κατάσταση, αλλά και η γενικότερη εξωτερική σας εικόνα, θα σας απασχολήσει έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας, θα περάσει σε ένα ζώδιο, που εσάς θα σας ευνοήσει πάρα πολύ. Η καλή πλευρά της ζωής θα κάνει την εμφάνισή της και σίγουρα θα έχετε εύνοια σε νέες γνωριμίες, αλλά και την ευκαιρία να δείτε μέσα από τις ανάγκες σας, την ολοκλήρωση μιας σχέσης και την προοπτική να γίνετε γονείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κατοικία σας και η οικογένεια, με την είσοδο του Δία στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα βελτιώσουν την μέχρι τώρα πορεία τους, με ευκαιρίες, αναβάθμιση αλλά και χαρές, που θα προέλθουν από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την οικογένεια σας. Βέβαια εάν βιάζεστε και υπερβάλετε σε πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας, υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε λάθη και να εκτεθείτε ηθικά στον περίγυρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνουν στο καθημερινό σας πρόγραμμα, οι μετακινήσεις, οι γνωριμίες και οι συζητήσεις, που όλα θα συμβάλουν, στο να ανανεωθείτε και να νιώσετε απελευθερωμένοι από παλιά βαρίδια, σωματικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα συμφωνία αυτή την περίοδο, που θα έχει νομικές προεκτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας αποχωρεί από το δικό σας ζώδιο, αλλά η νέα του θέση, έχει να σας δώσει εξ ίσου όμορφα δώρα. Έρχονται λοιπόν κάποιες πολύ καλές συνθήκες, ώστε να αναπτύξετε τα εισοδήματα σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς. Μαζί με την οικονομική ανθοφορία, θα τονωθεί και η αυτοπεποίθηση σας, που χρειάζεται μία ώθηση, για να έχει διάρκεια και εσείς αμέριστη εμπιστοσύνη στις επιλογές σας.