Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Ενημερώθηκε: 17/01/22 - 19:45

Η Πανσέληνος σήμερα, στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει την σφραγίδα μιας Πλουτώνιας ενέργειας, εφόσον είναι ο πλανήτης που συμμετέχει σε αυτό το Φεγγάρι. Γενικότερα είναι μία σκοτεινή περίοδος, λίγο πριν φανεί το [Φως]. Αν και η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το [άνοιγμα] των καταστάσεων, έχουν αρχίσει να αχνοφαίνονται και όσο και δύσκολη να φαίνεται αυτή η περίοδος, πολλά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι, η αρχή του τέλους δεν αργεί. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει η τάση της αναγέννησης, των αλλαγών, των συνειδητοποιήσεων, των ψυχολογικών [παιχνιδιών], που μας ασκούν κάποια πρόσωπα. Ζούμε σε αυτό που δεν φαίνεται, αλλά υπάρχει έντονα μέσα στην ζωή μας και ή θα μας καταστρέψει, ή θα μας γεμίσει με νέες ευκαιρίες. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο έντονα από αυτή την Πανσέληνο, είναι [Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός και Ζυγός], του τρίτου δεκαημέρου.

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος θα πιέσει αρκετά την επαγγελματική σας πορεία, είτε γιατί θέλετε να αλλάξετε επαγγελματική στέγη, είτε γιατί πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές μέσα στα πλαίσια της εργασίας σας. Είστε πολύ κοντά στο να βάλετε νέους στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η Πανσέληνος αυτή σας βοηθά να επικοινωνήσετε και να ταξιδέψετε. Είναι ένας πολύ καλός σας σύμμαχος, για να βρείτε τα πατήματα σας, μέσα από την γνώση και την αυτοέκφραση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο, σας έχουν πιέσει αρκετά κάποιες οικονομικές υποθέσεις, που όμως το επόμενο διάστημα θα σας δώσουν ένα προβάδισμα στην διαχείριση των οικονομικών σας. Τα συναισθήματα σας γίνονται ολοένα και πιο βαθιά, για το πρόσωπο που έχετε επιλέξει στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα, αφορά το δικό σας ζώδιο και παίρνει από όλους τους άλλους την προσοχή, που δικαιωματικά σας ανήκει. Αυτή την περίοδο είναι σαν να πιέζεστε από τις προσωπικές σας επιλογές, σαν να θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας κάποιες παλιές προσωπικές υποθέσεις, που σας έχουν πιέσει αρκετά. Βέβαια ενώ είστε έτοιμοι για επαναστατικές καταστάσεις, αυτές θα έρθουν λίγο αργότερα.

ΛΕΩΝ

Αυτή την περίοδο, έχετε εξαντληθεί με πολλά και ενοχλητικά θέματα, που πραγματικά θα επιθυμούσατε να συμβεί κάτι μαγικό και να εξαφανίσει κάθε παραφωνία στην ζωή σας. Η Πανσέληνος στο δωδέκατο ηλιακό σας τομέα, θέλει να σας βοηθήσει, βάζοντας μία έντονη μεταρρυθμιστική προσέγγιση, στα εργασιακά σας, αλλά και στις βαθιές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία πολύ σημαντική χρονική περίοδος, οπότε και πολλά πράγματα δουλεύουν για σας, χωρίς την δική σας παρέμβαση. Βρίσκεστε σε μία πολύ καλή περίοδο, όπου αν την εκμεταλλευτείτε με σωστό τρόπο, θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι στόχοι σας, η καριέρα, η οικογένεια, ή το ακίνητο που ζείτε, είναι τα ανοικτά κεφάλαια αυτής της περιόδου. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα είστε σε μία πιο ξεκάθαρη κατάσταση, αλλά τώρα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές υποθέσεις που δεν σας είναι ξεκάθαρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ριζικές αλλαγές θα συμβούν στο περιβάλλον σας, στην επικοινωνία σας με τους άλλους και στις σκέψεις σας. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε τις ανάγκες των άλλων, εφόσον βλέπετε μονόπλευρα κάποια πράγματα. Εννοείτε ότι πρέπει να ρίξετε τους τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικονομική σας ασφάλεια, αλλά και οι πιο βαθιές σας επιθυμίες, θα φωτιστούν μέσα από ένα αρκετά μυστηριακό Φεγγάρι. Είστε γεμάτοι προσμονή, για καταστάσεις που δεν τις έχετε ακόμη ολοκληρώσει. Προσοχή στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον δικό σας άξονα δεσπόζει σήμερα η μαύρη Πανσέληνος, με την Πλουτώνια δύναμη, που πραγματικά σας κάνει να ξεχωρίσετε. Βέβαια οι επιθυμίες σας, αν δεν είναι στοχευμένες και δεν έχουν ηθικά κίνητρα, θα σας καταπιούν και θα εξαφανίσουν τις προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μία πολύ περίεργη ψυχολογία, που σίγουρα θα σας ακολουθεί αυτή την περίοδο. Η Πλουτώνια Πανσέληνος, σας έχει αναγκάσει να αναθεωρήσετε πολλά θέματα, μέσα σε αυτά είναι η εργασία, αλλά και η υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μία από τις πιο προστατευμένες θέσεις αυτή η την περίοδο, όπου θα έχετε την Πανσέληνο, να σας φροντίζει, να γεννά νέους στόχους και να φέρνει κοντά σας πρόσωπα, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, το επόμενο διάστημα.