Η ΜΙΝΙ στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018»

Η ΜΙΝΙ στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018»
Ενημερώθηκε: 09/11/18 - 11:51

Η Βρετανική premium μάρκα παρουσιάζει τα μοντέλα της από 10 – 18 Νοεμβρίου 2018 στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Η αίσθηση εξατομικευμένου στυλ ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο στοιχείο της μάρκας ΜΙΝΙ. Η διασκεδαστική οδήγηση με την go - kart αίσθηση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, κάνουν κάθε μοντέλο ΜΙΝΙ ξεχωριστό στην κατηγορία του.

H ΜΙΝΙ θα παρουσιάσει μία πλούσια ποικιλία μοντέλων, όπως το νέο τρίθυρο MINI, το νέο πεντάθυρο MINI, το MINI Countryman, το MINI Countryman Plug - InHybrid καθώς το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο ΜΙΝΙ Electric Concept.

ΜΙΝΙ

Το μοντέρνο stand της MINI (Νο. 17) θα χωρίζεται σε θεματικές ενότητες που θα βασίζονται στη φιλοσοφία της μάρκας. Στο MINI Corner θα παρουσιάζονται το νέο τρίθυρο ΜΙΝΙ, το νέο πεντάθυρο ΜΙΝΙ, και το MINI Countryman. Στο MINI ElectricCorner, θα βρίσκεται το πρωτότυπο MINI Electric Concept και το MINI CountrymanPlug-InHybrid που σηματοδοτούν για τη μάρκα νέες μορφές αστικής μετακίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων. Στο χώρο του ΜΙΝΙ welcomearea, οι επισκέπτες θα μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για testdrive και να ενημερωθούν για προσφορές των μοντέλων ΜΙΝΙ.

Όσον αφορά τα μοντέλα που παρουσιάζονται στην έκθεση, τα νέα τρίθυρα και πεντάθυρα ΜΙΝΙ διατίθενται με νέους συνδυασμούς κινητήρα – κιβωτίου, μία εκτεταμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, νέας σχεδίασης προβολείς και πίσω φώτα, πρόσθετες εξωτερικές αποχρώσεις και προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας για άνεση και ψυχαγωγία.

Το περιπετειώδες MINI Countryman προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, λειτουργικότητας, και σπορ οδηγικής αίσθησης ΜΙΝΙ στην premium SAV compact κατηγορία ενώ το ΜINI   Cooper   S   E   Countryman   ALL4 (το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της ΜΙΝΙ) χάραξε την πορεία για γνήσια ηλεκτρική, διασκεδαστική οδήγηση.

ΜΙΝΙ

Μεγάλο ενθουσιασμό αναμένεται να προκαλέσει το ΜΙΝΙ Electric Concept όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τρίτη φορά παγκοσμίως. Το πρωτότυπο όχημα μεταφέρει το μήνυμα της βιώσιμης αστικής μετακίνησης και ταυτόχρονα προαναγγέλλει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής ΜΙΝΙ που θα ακολουθήσει το 2019. 

Επιπλέον, θα πρώτη φορά, η ΜΙΝΙ θα παρουσιάσει μία νέα Augmented Reality εφαρμογή η οποία με την χρήση της συσκευής Microsoft HoloLens θα επιτρέπει στους φίλους της μάρκας να προβάλουν επιτόπου αξεσουάρ ΜΙΝΙ πάνω στα αυτοκίνητα MINI.