Η νέα τιμή του Jeep Compass, με τον 2λιτρο Diesel κινητήρα

 
Η νέα τιμή του Jeep Compass, με τον 2λιτρο Diesel κινητήρα

Ενημερώθηκε: 07/08/19 - 13:32

Το Jeep Compass Limited με τον 2λιτρο Diesel κινητήρα που αποδίδει 140 ίππους θα είναι διαθέσιμο με τιμή κάτω από 25.000 ευρώ. Είναι το αυτοκίνητο με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων .

Το Jeep Compass που είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές στην κατηγορία των C-SUV, είναι ευρύχωρο, άνετο και με υψηλή θερμοκρασία.

Η κορυφαία έκδοση του μοντέλου, το Jeep Compass Limited 2.0MTJ 140hp, AT9 4x4, διαθέτει ότι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας:

Κορυφαίος Εξοπλισμός Limited: Η έκδοση Limited είναι η κορυφαία επιλογή σε επίπεδο εξοπλισμού διαθέτοντας στοιχεία που ενισχύουν την άνεση, την ασφάλεια και τον πολυτελή χαρακτήρα του μοντέλου, όπως π.χ. προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 7'' και επιπλέον οθόνη TFT 7'' στον πίνακα οργάνων, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με ενεργό φίλτρο, αυτόματη λειτουργία για τα φωτά/καθαριστήρες, ηλεκτρικό χειρόφρενο, keylessentry, κ.α.

Ο προηγμένος Diesel κινητήρας 2.0MTJ 140hp διαθέτει την τεχνολογία MultiJet II. Αποδίδει 140 ίππους και 350Nm ροπής που είναι ικανά να ανταπεξέλθουν με ευκολία σε κάθε απαίτηση (ικανότητα ρυμούλκησης 1.500 κιλών).

Τετρακίνηση Jeep Active Drive με Selec-Terrain: Με το όνομα Jeep να εγγυάται τις απόλυτες εκτός δρόμου δυνατότητες, το Compass 2.0MTJ εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Jeep Active Drive το οποίο μοιράζει αυτόματα τη ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες για τη βέλτιστη πρόσφυση, ασφάλεια, αλλά και οικονομία καυσίμου. Παράλληλα, το σύστημα Selec-Terrain δίνει τη δυνατότητα επιλογής 4 προγραμμάτων λειτουργίας ανάλογα με την επιφάνεια στην οποία κινείται το αυτοκίνητο (Auto, χιόνι, λάσπη, άμμος), εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα κίνησης στα πλέον δύσβατα εδάφη και παράλληλα την προστασία των μηχανικών μερών της μετάδοσης και του κινητήρα.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Jeep Compass 2.0MTJ Limited AT9 4x4 που είναι πλέον διαθέσιμη με Λιανική Τιμή Προ Φόρων κάτω από το φορολογικό όριο των 25.000 ευρώ, προσφέροντας το μέγιστο όφελος στους πελάτες λιανικής, αλλά και στους χρήστες εταιρικών οχημάτων.