Όλος ο στόλος της Jeep στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017

 
Όλος ο στόλος της Jeep στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017

Ενημερώθηκε: 10/11/17 - 12:16

Αυτοί που αγαπούν τα δυνατά αυτοκίνητα και είναι λάτρεις της offroadοδήγησης σίγουρα θα βρουν αρκετά ενδιαφέρον το περίπτερο της Jeep στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017.

Η Jeepπου μας έχει συνηθίσει στα εντυπωσιακά περίπτερα , φέτος αναμένεται να κάνει αρκετές εκπλήξεις.

Η εμβληματική φίρμα στο χώρο του 4Χ4, θα συμμετάσχει στην φετινή διοργάνωση με δυναμικές εκδόσεις των Jeep Renegade, Wrangler και Grand Cherokee, ενώ θα αποκαλύψει στο ευρύ κοινό και το ολοκαίνουργιο Jeep Compass. Το μοντέλο που ήρθε να ταράξει τα νερά στα Compact Premium SUV προσφέροντας τις καλύτερες επιδόσεις εκτός δρόμου στην κατηγορία, ασφάλεια 5 Αστέρων, διαχρονική πολυτέλεια και ισχυρούς αλλά οικονομικούς, κινητήρες.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν μια επιτόπια δοκιμή δεν έχουν παρά να το ζητήσουν και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο Recalculating Tour σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο ‘Glamping’ ο οποίος αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον διττό χαρακτήρα του μοντέλου που συνδυάζει την περιπέτεια με την premium αίσθηση.

Η Jeepφέτος θα κάνει μια ακόμη έκπληξη – προσφορά .Όσοι παραγγείλουν ένα Jeep κατά τη διάρκεια της έκθεσης αλλά και μέχρι τις 10/12, θα δικαιούνται Δωρεάν Service για 3 χρόνια ή 50.000km αλλά και άλλες ειδικές προσφορές που η Jeep έχει ετοιμάσει ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης. Ευκαιρία για τους αποφασισμένους μανιώδεις οδηγούς των offroadδιαδρομών να έχουνεκτός από για δωρεάν σέρβις .

Νέα χρηματοδοτικά

Οι επισκέπτες τους περιπτέρου θα ενημερωθούν για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρίας, όπως το πρωτοποριακό ‘50-50’ με προκαταβολή 50% και εξόφληση άτοκα σε 50 μήνες, το πρόγραμμα με 0% προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 72 δόσεις και το πρόγραμμα PCP, που προσφέρει πληρωμή σε 24 έως και 36 δόσεις με πολύ χαμηλό επιτόκιο και μία μεγάλη δόση στην λήξη, την οποία ο κάτοχος μπορεί να εξοφλήσει, να επαναχρηματοδοτήσει ή απλά να επιστρέψει το αυτοκίνητο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.

Τα μοντέλα που θα κοσμήσουν το περίπτερο της Jeep, είναι:

Jeep Compass 1.6 MJET 120hp 6MTX FWD LIMITED

Jeep Compass 2.0 MJET 170hp 9ATX AWD LIMITED

Jeep Renegade 1.6 MJET 120hp FWD MTX LIMITED

Jeep Renegade Trailhawk 2.0 MJET 170hp 9ATX AWD

Jeep Grand Cherokee 3.0L CRD LIMITED

Jeep Wrangler 2.8L CRD 5spd Auto 4WD

Για την ιστορία, η Jeepτο 1941 κατασκεύασε το πρώτο της όχημα και στη συνέχεια δημιούργησε μία ολόκληρη κατηγορία αυτοκινήτων αναψυχής Ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να παράγει μοναδικά, ευέλικτα, ικανά και ασφαλή οχήματα, πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει το μέσο με το οποίο οι οδηγοί θα απολαμβάνουν τη ζωή στον υπερθετικό βαθμό. Σήμερα, διανύοντας την 8η δεκαετία ζωής και δημιουργίας, τα μοντέλα Jeep συνεχίζουν να αποτελούν συνώνυμο της εκτός δρόμου οδήγησης προσφέροντας πάντα, premium απόλαυση και απόλυτη οδηγική εμπειρία ελευθερίας. Το 2016 οι πωλήσεις της Jeep κατέγραψαν διαδοχικά ρεκόρ σε όλες τις αγορές ξεπερνώντας τις 1.400.000 μονάδες και εδραιώνοντας την διαχρονικά ηγετική θέση της Jeep στην παγκόσμια αγορά των premium SUV.