Στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017 η Autokar Karellis με Peugeot 208VTI

 
Στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017 η Autokar Karellis με Peugeot 208VTI

Ενημερώθηκε: 27/05/17 - 16:29

Οι Χρυσόστομος Καρέλλης - Ηλίας Παναγιωτούνης θα συμμετάσχουν στο διεθνές Ράλι Ακρόπολις με την υποστήριξη του Ομίλου ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ και της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας της PEUGEOT.

AUTOKAR,

Το Ελληνικό πλήρωμα θα πάρει μέρος στον αγώνα με ένα αγωνιστικό Peugeot 208VTI της κατηγορίας R2 και ουσιαστικά θα αποτελέσει την Ελληνική απάντηση στην διεκδίκηση της νίκης στην κατηγορία, απέναντι στις ξένες συμμετοχές στην ίδια κατηγορία. Ο κ. Χρυστόστομος Καρέλλης είναι επικεφαλής της επίσημου διανομέα της Peugeot στη Λαμία.

Το αγωνιστικό Peugeot208 R2 έχει υποστεί αρκετές τροποποιήσεις σε σχέση με το «καθημερινό» 208VTI.

Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1.6 λίτρων αποδίδει, με την κατάλληλη επεξεργασία μέσω μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων και τροποποιήσεων του συστήματος εισαγωγής και της εξάτμισης, 185 ίππους, δύναμη η οποία περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω ενός διαδοχικού (sequential) κιβωτίου πέντε ταχυτήτων.

Η Peugeot έχει κάνει πολλές αλλαγές στις αναρτήσεις, με σημαντικότερη από αυτές την χρήση αμορτισέρ τριών ρυθμίσεων. Άλλη αλλαγή είναι αυτή στο τιμόνι, όπου το ηλεκτρικό σύστημα που διατίθεται στα νορμάλ αυτοκίνητα, αντικαταστάθηκε από υδραυλικό, προκειμένου να προσφέρει στους οδηγούς αυξημένη ακρίβεια και πληροφορία, ειδικά στις χωμάτινες επιφάνειες των ράλι.

Το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017

υ Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι,

Ο αγώνας είναι ο τρίτος γύρος τοτης Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), ο τρίτος και ο τέταρτος γύρος του καθώς και τρίτος του αντίστοιχου για Ιστορικά αυτοκίνητα (η πρώτη ημέρα). Η έδρα του αγώνα είναι η Λαμία. Ο αγώνας ξεκινάει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 18:30 . Το πρώτο αγωνιστικό σκέλος, θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου και περιλαμβάνει τρεις επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές, ενώ η δεύτερη μέρα Κυριακή 4 Ιουνίου, περιλαμβάνει επίσης τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στο ServicePark(ΠΕΛ) το απόγευμα της Κυριακής στις 16:04 το απόγευμα.

Χρυσόστομος Καρέλλης

ΗΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 21/12/1981

ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Παντρεμένος με 2 παιδιά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : Eπιχειρηματίας

Ηλίας Παναγιωτούνης

ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 31/1/1977

ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Παντρεμένος με 2 παιδιά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : Ιδιωτικός Υπάλληλος