Επιμένει στην υποψηφιότητά της η Μαρίνα Πατούλη παρά την «αποκήρυξη» από τον Γ. Πατούλη

Επιμένει στην υποψηφιότητά της η Μαρίνα Πατούλη παρά την «αποκήρυξη» από τον Γ. Πατούλη
Ενημερώθηκε: 24/12/18 - 07:55

Επιμένει στην υποψηφιότητά της για το Δήμο Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη παρά την «αποκήρυξη» του συζύγου της, υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

H Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου, ωστόσο, δεν έχει τη στήριξη του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, όπως η ίδια επιβεβαίωσε on air, σήμερα νωρίς το πρωί, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο  σύζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη.  Και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», είπε ο σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη για την απόφασή της, απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Είμαστε μαζί 32 χρόνια και η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει μάχη, μόνο διάθεση προσφοράς. Ηταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γ. Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ, με χτεσινή του δήλωση εξέφρασε την υποστήριξή του στον Θ. Αμπατζόγλου για το Δήμο Αμαρουσίου, τον οποίο στηρίζει και η ΝΔ