Κινηματογραφική ληστεία με καταδίωξη και τραυματισμούς στο Παρίσι

Απίστευτα σκηνικά, βγαλμένα από σενάριο εκτυλίχθηκαν μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 10/01/18 - 23:40

Απίστευτα σκηνικά, βγαλμένα από σενάριο εκτυλίχθηκαν στο κέντρο του Παρισίου.

Οι επαγγελματίες ληστές ήταν αποφασισμένοι για μια ληστεία που θα άφηνε ιστορία.Έτσι έβαλαν στόχο το πολυτελές ξενοδοχείο Ritz-Carlton και έχοντας σχέδιο είχαν σκοπό να χτυπήσουν το κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχείο και να αποσπάσουν τα κοσμήματα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ. 

Η συμμορία κρατώντας όπλα, σπαθιά και τσεκούρια, και φορώντας μάσκες, ώστε να μην τους αναγνωρίσουν οι αρχές μέσω των εικόνων από τις κάμερες ασφαλείας, εισέβαλαν από τα παράθυρα του ξενοδοχείου αργά το απόγευμα της Τετάρτης (10/1).Όμως η ασφάλεια του ξενοδοχείου ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

"

Ακολούθησε άγρια ανταλλαγή πυροβολισμών και καταδίωξη μέσα στις εγκαταστάσεις για τουλάχιστον μισή ώρα, με αποτέλεσμα οι ένοικοι να ταμπουρωθούν στα δωμάτιά τους. 

Οι ληστές πυροβόλησαν για να ακινητοποιήσουν τους ενοίκους και τους υπαλλήλους και ακολούθως χρησιμοποίησαν τα σφυριά για να σπάσουν τις βιτρίνες και να αφαιρέσουν τα ακριβά κοσμήματα.

"

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να συλλάβουν τρεις από τους πέντε ληστές, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας για τον εντοπισμό των άλλων δύο.

"