Ντυμένος Αη Βασίλης εμφανίστηκε ο Έντι Ράμα σε τηλεοπτική εκπομπή!!!

 
Ντυμένος Αη Βασίλης εμφανίστηκε ο Έντι Ράμα σε τηλεοπτική εκπομπή!!!

Ενημερώθηκε: 07/01/18 - 18:48

«Αφού έκλεψε τέσσερα χρόνια, τώρα ντύνεται σαν τον Άη Βασίλη» ήταν το σχόλιο του Σαλί Μπερίσα για την εμφάνιση του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα ως Αη Βασίλη.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, που το τελευταίο διάστημα δέχεται πυρά από παντού και η δημοτικότητά του βρίσκεται στο ναδίρ, λόγω της εμπλοκής του στενού του συνεργάτη Σαημίρ Ταχίρι σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, εμφανίστηκε σε πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό show ντυμένος … Άγιος Βασίλης.

Ο Ράμα εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή «Κυριακή στην Αλβανία» του TV Klan, προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα ενός μικρού αγοριού με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο μικρός Λεό, καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, και η μητέρα του είχαν στείλει μία επιστολή στην εκπομπή, ζητώντας υποστήριξη προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Όπως έγραψε οι γιατροί του έδωσαν ελπίδες πως κάποια μέρα θα μπορέσει να σταθεί όρθιος και να περπατήσει. Αυτό που θέλει τώρα είναι, να εξασφαλιστεί ένα όχημα που θα τον μεταφέρει καθημερινά στο σχολείο και ένας φυσιοθεραπευτής που θα τον βοηθήσει στην αποκατάσταση του προβλήματός του.

Οι παραγωγοί της εκπομπής, έθεσαν το γράμμα του μικρού Λεό στον Αλβανό πρωθυπουργό, ο οποίος δέχτηκε να συμβάλλει προκειμένου να πάρει το παιδί το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Ντυμένος… Babagjyshi (ο Άγιος Βασίλης στα αλβανικά), ο Ράμα εμφανίστηκε στη διάρκεια της εκπομπής, ξαφνιάζοντας ευχάριστα το παιδί και τη μητέρα του. Έπειτα από μία συζήτηση με τον Λεό, εμφανώς συγκινημένος ο Αλβανός πρωθυπουργός, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει κρατική υποστήριξη και αρωγή, για να ικανοποιηθεί το αίτημα του παιδιού.

Η εμφάνιση του Έντι Ραμα ως Αη Βασίλης σχολιάστηκε ποικιλότροπα στην Αλβανία με χαρακτηριστικότερο το καυστικό το σχόλιο του προκατόχου και θανάσιμου πολιτικού του αντιπάλου, Σαλί Μπερίσα στα social media.